x

Popularna pjevačica zaprepastila sve: Prvo dijete rodila u 12-oj, drugo u 14-oj godini!

Areta Frenklin rodila je prvo dijete sa 12, a drugog već sa 14. Imena očeva svoje djece nikada nije otkrila, a brigu o njima preuzele su njena baka i sesta, kako bi mlada Areta mogla da se posveti muzičkoj karijeri. Danas je ona neprikosnovena soul diva, ali mnoge mlade majke iz svijeta šou biznisa nisu bile te sreće.

Sestra Britni Spirs

 

Prva u redu je mlađa sestara Britni Spirs, Džejmi Lin. U jednom trenutku njena popularnost je umalo zasjenila Britni, a onda je Džejmi Lin, sa samo 16. godina objavila vijest da je trudna i od tada njena karijera stoji u mjestu. Prošle godine pokušala je da se vrati izdajući kantri album.

 

Bijonsina sestra 

 

Slična situacija desila se sa Bijonse i njenom mlađom sestrom Solanž koja je rodila sina sa 18. godina. Samo, ona je imala malo više sreće, naročito poslije incidenta u liftu s Džej Zijem kada je Solanž izudarala svog zeta.

 

Ana Nikol Smit

 

Još jedna zvijezda koja je u svojim ranim godinama postala majka je i Ana Nikol Smit. Udala se sa 17 godina za Bilija Smita koji je tada imao samo 16. Prvo dijete rodila je sa 19, a već sa 20 postala je samohrana majka. I Ana i njen sina Danijel Vejn Smit tragično su izgubili život.

 

Rozen Bar

 

Prije nego što je postala slavna komičarka, Rozen Bar je rodila kćerku sa 17 godina. Kako nije mogla da se brine o djetetu, glumica je bebu dala na usvajanje, a danas je u kontaktu sa njom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.