Popularni bosanski stand up dvojac nastupa u Zenici i Sarajevu!

29.10.2016 19:00
popularni-bosanski-stand-up-dvojac-nastupa-u-zenici-i-sarajevu-main

Kad i gdje: 29.10.2016. u 21:00 u Caffe Pub i 31.10.2016. u 21:30 u clubu Monument

 

Stand up komičari Hazim Mujčinović iz Tuzle i Filip Andronik iz Sarajeva nastupiti će u Zenici i Sarajevu te publiku nasmijati njihovim najboljim šalama.

Njihovu predstavu naslovljenu “Stand up comedy made in Bosnia” u proteklih mjesec dana sa oduševljenjem je pogledala publika u Zagrebu, Slavonskom Brodu i Osijeku a sada će to moći da uradi i ona u domovini.

 

Komičari nastupaju u Zenici, u subotu 29.10., u caffeu Pub sa početkom u 21:00 h, te u Sarajevu, u ponedjeljak na Noć vještica 31.10., u clubu Monument sa početkom u 21:30h.

 

Reci da je neko ``lijep k`o glumac``, u Hazimovom slučaju ne mora da znači, ustvari uopšte nema značenje. Nije lijep, ni popularan, a ne zna ni da glumi. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi.

 

Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. U slobodno vrijeme bavi se istraživanjem da li se GPS u Republici Srpskoj zove GPRS i na kojem mjestu naše granice se burek sa sirom pretvara u sirnicu.

 

Predstava “stand up comedy made in Bosnia” je show bez uvježbanog repertoara i svako igranje uključuje pregršt šala ovih komičara primjerenih trenutku.

 

 

Rezervacije ulaznica možete izvršiti na sljedeći način:

 

Zenica, caffe Pub, tel. 061 853 799 ili  https://www.facebook.com/pubzenica/

 

Sarajevo, club Monument, tel. 033 209 660 ili https://www.facebook.com/ClubMonument/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.