x

Popularni srpski komentator napravio urnebes !

Poznati srpski sportski komentator Milojko Pantić sinoć je bio jedna od glavnih tema na društvenim mrežama u Srbiji.

Pantić je nakon utakmice Hrvatske i Srbije gostovao u „talk showu“ Ivana Ivanovića. Pantić je bio u „velikoj formi“. Zajedno s voditeljem gledao je utakmicu prije emisije. Čini se da se dobro „zagrijao“.

Nakon što mu je voditelj pročitao nekoliko njegovih najvećih lapsusa u karijeri, poput ``U četvrtoj stazi trči Michael Jackson, pardon Michael Jordan“, a zapravo se radilo o Michaelu Johnsonu, ili ``Dobro veče iz Londona sa stadiona Park Prinčeva``, popularni Panta ispalio je kao iz topa: Mora da sam tada bio pijan više nego večeras!

 Za vrijeme i nakon „talk showa“ Twitter su preplavili komentari s duhovitim opaskama na račun Pantićeva ``druženja s čašicom``.

Izdvajamo najduhovitije komentare: „I ja bih to šta je Pantić pio“, „Pogodimo šta je Milojko pio. Moj favorit vinjak“, „Milojko Pantić se krsti levom rukom. Čovek je mortus pijan i zvanično“, „Javite mi ako je Milojko završio i drugu rečenicu. Moram u grad“, „Eto šta se desi kad pre upotrebe ne pročitate uputstvo i ne posavetujete se sa vašim lekarom ili farmaceutom“...

Izvor:eurosport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.