x

Popularni voditelj Fikret Hodžić posvetio status Karadžiću: Što nas ima mašala, a ti prijetio da nas neće biti!

Popularni bh. voditelj i autor jedne od najprodavanijih knjiga u BiH "I ja sam iz Srebrenice", Fikret Hodžić objavio je danas status na društvenoj mreži Facebook, a posvećen Radovanu Karadžiću. Isti je u kratko vrijeme lajkalo skoro 10.000 pratilaca. U cjelosti, bez bilo kakvih korekcija prenosimo Fikretov status: 

- ``A sve prodje, prije ili kasnije... Prodje tako Radovane i tvoje vrijeme. Dok čekaš da ti iskapaju posljedni dani i minute života, shvataš da je cijeli tvoj život farsa, laž i zabluda. Želio si tako mnogo a dobio tako malo.

 

Boli , siguran sam. Nije lako gledati kako uplakane majke imaju osmijeh. Bolno je znati da je Banja Luka u Bosni a još teže podnijeti saznanje da Srebrenica živi! Boli i činjenica da sutra od Australije do Amerike mnogi Bosanci i Hercegovci čekaju da vide tvoje bolno lice.

 

Što nas ima mašala, a ti prijetio da nas neće biti. Ubija saznanje da Džeko zabija golove, Mirza koševe a da Danis pravi filmove. Adnan šamara a Hifa i Bingo hara. Merlin i dalje pjeva a sve su življa bosanska sela. Vjerujem da boli Radovane ...Toliko radosti u tvom imenu a toliko tuge u tebi. Zaboravih kazati, i ja sam iz Srebrenice i želim ti što duži život!``, stoji u statusu Fikreta Hodžića. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.