x

Porodica ubijene Maje Đorđević čiji bivši muž dijeli ćeliju sa Zoranom, za Marjanovića imaju samo jednu poruku!

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog sumnje da je umiješan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, od prošle subote, kada je uhapšen, u ćeliji se nalazi sa još trojicom muškaraca koji su osumnjičeni za teška krivična djela. Među njima je i Marko Nikolić, koga mnogi nazivaju monstrumom iz Rakovice zbog dvostrukog ubistva koje je počinio 12. jula.

- Njih dvojica prosto zaslužuju da trunu zajedno u zatvoru zbog svirepih ubistava koja su počinili. Čujem da se njih dvojica baš dobro slažu, sličan se sličnom raduje. Treba da ih bude sramota. Nikolić ni sa kim nije komunicirao dok se nije pojavio Marjanović. Isto tako, čuli smo da ni Zoran ni sa kim nije razgovarao, osim sa njim. Nadam se da će obojica istrunuti u zatvoru! - poručio je jedan od rođaka ubijene Maje Đorđević, koji je želio da ostane anoniman.

 

On je dodao da i dalje ne može da vjeruje šta je uradio Nikolić, ali i da ubica i te kako ima sličnosti sa Zoranom.

 

- Obojica su brutalno i hladnokrvno ubili svoje najmilije. Zamislite, Marko je ubio svoje rođeno dijete da bi se osvetio, to mi nikada neće biti jasno - kratko je zaključio on.

 

Aleksandar Josifović, zet pokojne Maje Đorđević, nije želio da komentariše jer se još ne zna da li je Zoran Marjanović zaista ubio svoju suprugu.

 

- Odavno sam rekao šta mislim o tom idiotu (Nikolić), a što se tiče slučaja ``Marjanović``, neki kažu da jeste, neki kažu da nije kriv, ne želim da komentarišem nešto što nije sigurno. Volio bih da nađu ubicu, a dok se ne dokaže suprotno, svi su nevini - kazao je Aleksandar, a na pitanje šta misli o tome da su u istoj ćeliji, kratko je odgovorio.

 

- Nije slučajnost to što su u istoj ćeliji, vjerovatno je to namjerno urađeno, ono što kažu, sličan se sličnom raduje, ako je ovaj (Zoran) ubio, a ako nije, ne želim da grešim dušu - istakao je Aleksandar.

 

I porodica Krsmanović istog je stava kao i najbliži iz porodice Đorđević - ukoliko se dokaže da su Zoran i Marko ubice zaslužuju doživotne kazne.

 

Krsmanovići su u nekoliko navrata iznosili detalje iz Jeleninog života, da je živjela pod budnim okom Marjanovića.

 

Ubijena Jelena im je jednom čak rekla: ``E, ne znate kako je meni.``

 

Podsjetimo, Nikolić se tereti da je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina, koji je imao svega četiri godine.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.