x

Poslušajte novi singl Asmira Grabusa ``Krivo je vino``!

Nakon singlova „Mari mari“ i  „I trijezna i pijana` koje su u rekordnom roku osvojile  radijski eter i brojnu publiku, mladi Travničanin sa trenutnom adresom stanovanja u Holandiji, otvorio je novo poglavlje u svojoj muzičkoj karijeri i donosi novu pjesmu „Krivo je vino“. Inače, Asmira možete pratiti putem njegove fan page stranice: https://www.facebook.com/asmir.grabus.asy.official.2014?fref=ts

Za produkciju nove pjesmu zaslužni su  Mirza Hadžiahmetović i Izo Husam. I ova pjesma nastala je u studiju ``Hazard`` u Bugojnu u kojem je Grabus i do sada radio pjesme.

 

Pjesma “Krivo je vino” odlična je uvertira u novu bh. muzičku priču koju očekujemo od energičnog Asmira.

 

„Silno vjerujem u ovu pjesmu, nadam se da će publiku osvojiti na prvu, baš kako je bilo i nama dok smo je stvarali. Iako sam još mlad, ova pjesma pokazuje koliko sam sazrio kao izvođač„ kaže mladi pjevač.

 

Pozitivne reakcije publike na Asmirove  prethodne singlove dodatni su poticaj za dalji rad na novim pjesmama i u konačnici albumu koji možemo uskoro očekivati.

 

Pjesma `Krivo je vino` nosi sva obilježja pravog hita i prenosi snažnu emociju, stoga vjerujemo kako će je publika prepoznati i zavoljeti na prvo slušanje.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.