x

Poslušajte novi singl Mensura Salkića ``Pokajanje``

Samo nekoliko dana nakon predstavljanja singla „Usne ničije“, mlada muzička zvijezda Mensur Salkić, u subotu je javnosti predstavio još jedan novi muzički proizvod, a riječ je o pjesmi „Pokajanje“.

 

Fantastični tekst  za pjesmu napisao je sam Mensur, koji je zajedno Mirzom Neboder Numanović radio i na muzici , dok je za aranžman bio zadužen Arel Češljar.

„Pokajanje“ je pjesma koja utire put albumu Mensura Salkića i njegovog benda Neboderi  koji će biti objavljen u narednih mjesec dana. To će biti prvi album koje Mensur & Neboderi izdaju za svoju izdavačku kuću Hayat Production.

 

Za razliku od prethodnih pjesama, ovog puta riječ je o ljubavnoj baladi s naglašenom modernom, a fokus je stavljen na vrhunsku produkciju pjesme. U pjesmi „Pokajanje“, kao nikada do sada, Mensur se nije štedio vokalno, te s “Pokajanjem“ možemo doživjeti isitnsku kvalitetu vokalne izvedbe koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

U tome je zasigurno zaslužna i njegova prepoznatljiva melankolija i emocija u glasu koji ima raspon i neviđenu snagu što je upravo glavni adut ovo perpektivnog pjevača.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.