x

Postoje li razlozi zbog kojih varamo?!

Danas se varanje ne smatra samo seks sa drugom osobom, već i bilo koja druga intimnija komunikacija sa suprotnim spolom. Pronašli smo nekoliko takvih situacija, a u njima možete i da otkrijete zbog čega varamo

Većina muškaraca ukoliko ima najbolju prijateljicu ne smatra to nikavom vrstom prevare. Za njega je to samo osoba kojoj se može povjeriti laše nego svojoj partnerici. Međutim, za žene je to emocionalna prevara i pitaju se šta to mogu reći svojoj prijateljici, a njima ne mogu. Iz ovog prijateljstva se često rodi neki vid veze, najčešće seksualne.

 

Ukoliko idete na ples velika je mogućnost da ćete tamo pronaći osobu sa kojom se možete spetljati. Ples je senzualan i budi u ljudima strast, pa ukoliko idete sami pripazite ili se potrudite da i partner ide sa vama.

 

Ukoliko se vaš partner sviđa drugim ženama, ali ne prelazi granice, to je dopušteno. Međutim, ukoliko uvidite da on uživa u zavodničkim pogledima i da im uzvraća komentarima koji prelaze granice ukusnog, upozorite ga.

 

Ukoliko vaš partner ima potrebu da sa svojim prijateljima ponekad posjeti neki striptiz bar i vi u tome ne vidite ništa loše, uredu. Međutim, ako za vrijeme te posjete partner dodiruje striptizete to je zasigurno jedna vrsta prevare koja nije dopuštena.

 

Ukoliko vaš muškarac voli virtualni seks vi se sigurno ne osjećate sretnom zbog toga. Još kada ste svjesni da se sa druge strane ekrana nalazi živa osoba i da on nije zadovoljan vašim seksualnim životom naravno da ćete pomisliti da je u pitanju prevara.

 

Izvor: Ljepota.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.