x

Postoji li rekord koji ovaj album neće srušiti?!

Samir Rizvanović je nakon dugogodišnje muzičke karijere predstavio krunu svog rada. Nakon velikog uspjeha koji je ostvarila pjesma "Život smo imali, Samir je uspješno nastavio sa svojim radom.
 
"Nisam ni sam vjerovao šta ce pjesma "Život smo imali" napraviti. Almir Ajanovic i Damir Bečić napravili su pjesmu koja je postala moja lična karta.U Studiju Tempo sam snimio i pjesme "Rodena za ljubav" i "Živote moj". Publika je pjesme jako dobro prihvatila, što je dokaz da radim dobru stvar", kaže  Samir.

Skoro 2 godine pripremale su se i druge pjesme s ciljem da se publici da kompletan muzički užitak. Nedavno je svjetlost dana ugledao album prvjenac "Život smo imali" koji je za kratko vrijeme oborio sve dosadašnje rekorde.
 
"Moj rad se isplatio. Veliki sam perfekcionista i sve je prošlo u najboljem redu. Sjajna ekipa radila je na albumu, pjesme već pronalaze svoju publiku i prodaja albuma ide odlično. Tiraž je 50 000 zato požurite i uzmite svoj primjerak," dodao je Samir. 
 
Kvalitet i potencijal pjesama prepoznala je publika ali i Samirove mnogobrojne estradne kolege koji su ga okarakterisali kao čovjeka koji svojom pjesmom,glasom i emocijom ostavlja mnoge bez teksta.Album je izdat pod markicom Grand produkcije.
 
 
Nama ostaje da pronađemo svoju muzičku priču s albuma "Život smo imali" i da izaberemo svoj favorit između pjesama "Kad ja mogu, kad ja smjem", "Živote moj", "Rodena za ljubav", "Pusti me da dišem", "Najsretniji covjek", "Recite joj da je volim", "Život smo imali" i "To si ti".
 
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.