x

Potpisan novi ugovor o sponzorstvu između Saveza sjedeće odbojke BiH i BH Telecoma!

Uprava BH Telecoma, na čelu sa v.d. generalnim direktorom Mirsadom Zaimovićem danas je u prostorijama BH Telecoma ugostila članove reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci i predstavnike Saveza sjedeće odbojke BiH, Ejuba Mehmedovića i Sabahudina Delalića. Ovom prilikom je potpisan novi ugovor o sponzorstvu između Saveza sjedeće odbojke BiH i BH Telecoma, kao najznačajnijeg prijatelja i sponzora Saveza. 

Zadovoljstvo potpisanim Ugovorom iskazao je v.d. generalni direktor BH Telecoma Mirsad Zaimović. „ Drago mi je da nastavljamo našu saradnju koja traje već skoro dvadeset godina. BH Telecom je društveno odgovorna kompanija koja podržava brojne projekte iz oblasti kulture, umjetnosti, nauke i sporta. U proteklih deset godina smo u ove svrhe uložili oko 35 miliona KM, od čega je oko 15 miliona KM izdvojeno za podršku bh. reprezentacijama. Trudili smo se da pomognemo tamo gdje država nije bila u mogućnosti. Današnje potpisivanje ugovora samo je početak aktivnosti koje planiramo u narednom periodu kao što su potpisivanje ugovora sa Nogometnim savezom, Košarkaškim savezom, Rukometnim savezom i ostalim bh. reprezentacijama kojima želimo pružiti podršku“ istakao je Zaimović. 

 

Sabahudin Delalić je podsjetio da saradnja Saveza sjedeće odbojke sa BH Telecomom traje još od 1996. godine  kada je BH Telecom pružio podršku reprezentativcima u sjedećoj odbojci i omogućio da učestvuju na tadašnjem evropskom prvenstvu u Talinu. „Sa prvenstva smo se vratili sa bronzanom medaljom, nakon čega su uslijedila osvojena prvenstva i brojne zlatne medalje. Želim da se zahvalim BH Telecomu na dugogodišnjoj podršci koju pruža Savezu sjedeće odbojke BiH, reprezentaciji i brojnim klubovima sjedeće odbojke. Značajno je istaći da BH Telecom kontinuirano pomaže nama, ali i brojnim drugim bh. reprezentacijama kao što su nogometna, rukometna, košarkaška i druge te nam tako omogućava da ostvarujemo uspjehe i dostojno predstavljamo BiH. Sada se spremamo za Evropsko prvenstvo i nadamo se da nećemo iznevjeriti ukazano povjerenje i građane BiH“ dodao je Delalić.    

 

Nakon svečanog potpisivanja ugovora reprezentativcima je uručeno 17 telefona Samsung Galaxy S5.

 

BH Telecom je dugogodišnji sponzor brojnih domaćih reprezentacija. Pored saradnje sa Savezom sjedeće odbojke BiH, BH Telecom kontinuirano pruža podršku i Nogometnom savezu BiH, Rukometnom savezu BiH, Košarkaškom savezu BiH kao i brojim drugim bh.reprezentacijama. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.