x

Potpuno nova teorija: Ovo se zapravo dogodilo maloj Maddie!

Mark Williams-Thomas, privatni istražitelj i bivši policajac iznio je sada potpuno novu teoriju o nestanku Maddie McCann. Britanka je nestala 2007. godine u Portugalu  dok je bila na odmoru sa  svojom obitelji. Tada je imala tri godine. Potraga za njom i dalje traje.

Williams-Thomas je u utorak u britanskoj emisiji This Morning rekao kako je moguće da je Maddie ustala iz kreveta i otišla tražiti svoje roditelje. Njezini su roditelji, naime, bili na večeri s prijateljima u resortu u kojem su se odmarali. Restoran je bio blizu soba u kojima su ostavili djecu da spavaju, a roditelji tvrde i da su svako malo išli provjeriti kako su djeca. 

 

- Moguće je da se Maddie probudila i otišla tražiti roditelje jer je znala da su u tapas baru. Morala je proći kroz prostorije apartmana i izaći na javnu cestu da bi se vratila u bar - rekao je Mark Williams-Thomas.

 

Dodao je i kako je opće poznata činjenica da su vrata apartmana bila labava i curica ih je mogla otvoriti. Ovo je sasvim nova teorija jer se dosad vjerovalo da je curica oteta u apartmanu dok je spavala. Ako je curica izašla iz apartmana, moguće je da je oteta na cesti.

 

Istražitelji vjeruju da ju je otela evropska banda trgovaca ljudima. Kate i Gerry, roditelji nestale curice niti deset godina nakon nestanka kćeri ne odustaju od potrage i vjeruju kako će je pronaći živu, piše Mirror.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.