x

Potresena: Dragana Mirković otkrila detalje suprugove bolesti!

Članica žirija ``Pinkovih zvezda`` govorila je o zdravstvenom stanju svog supruga, ali i o novoj poslovnoj saradnji sa mlađim kolegom. Proteklih dana mnogo se pisalo o zdravstvenom stanju njenog supruga Tonija Bijelića, a Dragana pred kamerama ``Ekskluziva`` priznaje da joj natpisi koji se bave ovom tematikom nimalo ne prijaju.

- Ne znam zašto ljudi imaju potrebe za senzacijama te vrste, koje su tužne. To nikada neću razumjeti. Razumijem medije, i ja sam vlasnik jednog medija, ali se time ne bavim. Tražiti senzaciju u nečemu što nije lijepo - ne vidim razlog za to - čudila se Dragana koja je, otkrila zbog čega je njen voljeni Toni narušio svoje zdravstveno stanje.

 

- Samo zato što je bio neozbiljan muškarac, kao svi vi muškarci koji ste neozbiljni kada je prehlada u pitanju. Imao je jaku upalu pluća, bio je nekih pet dana u bolnici, ali šta da radimo. Kod kuće je, sada je dobar, sluša me. Shvatio je da mora da bude dobar i da me sluša, da mora da ozdravi, pa da zujimo onako kako smo mi navikli - objasnila je Dragana.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.