x

Poznata pjevačica uživa na moru, a njena sestra u ludnici na prisilnom liječenju!

Starija sestra pjevačice Maraje (45) već nekoliko nedjelja na odjeljenju psihijatrije u Njujorku pošto su je komšije našle bez svijesti i povrijeđenu u stanu. ``Neko mi je ukrao sav nakit, ali ne sjećam se čovjeka koji mi je bio u stanu. Zatvorili su me protiv moje volje. Neka neko javi mojoj sestri šta mi rade. Jedino ona može da me spasi``, rekla je Alison Keri (54).

Američki mediji pišu da je Maraja trenutno na krstarenju da svojim dečkom Džejmsom Pakerom, medijskim mogulom, a da je za to vrijeme njena sestra na prisilnom liječenju.

 

Inače, pjevačica sa sestrom, koja je bivši zavisnik o kreku i HIV je pozitivna, nije bliska od 1994. godine. Izjavila je da joj nedostaje i da bi željela po prvi put da vidi njenu djecu.

 

Alison Keri u mladosti se pros*ituisala da bi pjevačici osigurala hranu. Radi kao čistačica, a sa Marajom godinama nije razgovarala. Prije tri godine je izjavila da joj nedostaje sestra.

 

– Čista sam već četiri mjeseca i našla sam posao spremačice, samo želim da vidim Maraju i svoje nećake. Vidjela sam njihove slike u novinama, preslatki su. Sigurna sam da će Maraja biti divna mama.

 

Njih dvije su bile bliske do 1994. godine kada je Maraja uz pomoć majke pokušala da joj oduzme starateljstvo nad sinom Majklom.

 

Alison tvrdi da je počela da se pros*ituiše jer njihova majka, s kojom se Maraja kasnije posvađala, nije dovoljno zarađivala pa je ona novcem od pros*itucije pomagala Maraji.

 

Da odnosi u familiji nisu bajni, potvrdio je prošlog mjeseca i Marajin brat Morgan koji je izjavio da „strahuje da će njegovu slavnu sestru Maraju ubiti alkohol i da će umrijeti poput Vitni Hjuston.

 

- Maraja je pila i tokom trudnoće, čak i dok je dojila. Ne mogu reći da sam je ikada vidio trijeznu i to je zastrašujuće - kazao je Morgan koji sestru nije vidio dvije godine.

 

Morgan je rekao da je Kerijeva psihički nestabilna i da se boji da neće biti u stanju da brine za svoje četvorogodišnje blizance Monro i Morokejnija.

 

Morgan vjeruje da Maraja svoje probleme rješava vinom i šampanjcem. Osim toga, pjevačica na dnevnoj bazi koristi lijekove za živce i smirenje, a njeni problemi traju od 2001. godine kada je doživjela emocionalni i fizički slom.

-

Marja nema podršku društva, a od sebe odguruje ljude kojima je stalo do nje i kojima može da vjeruje - kazao je Morgan i dodaje da je Marajin bivši suprug Nik Kenon „se**** kojeg je zanimao isključivo njen novac“.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.