x

Poznati folk pjevač prebio djevojku?!

Amel Ćeman (35) jučer je saslušan u policiji zbog sumnje da je krajem aprila bezobzirno pretukao djevojku koja je bila na proslavi njegovog rođendana. ``Policija je pokušala pet ili šest puta da ga pronađe na fiktivnoj adresi u Zemunu, ali od njega nije bilo traga`` – piše dnevni list Kurir.

Prema navodima ovog lista, pjevač Amel Ćeman, poznatiji kao Ćemo, pretukao je djevojku koja je u jednom beogradskom kafiću u Ulici Kneza Miloša bila gošća na proslavi njegovog rođendana.

 

Kada se jučer pojavio na saslušanju, pjevač je pokušavao da ostavi utisak zbunjenog čovjeka, koji je prvi put čuo za taj incident.

 

- Tvrdio je da nije tačno da je povrijedio djevojku. Izjavio je da njene optužbe nisu tačne i da je nikada nije udario, što je u suprotnosti sa onim što su ispričali svjedoci – priča izvor ovog lista.

 

Pjevač nije zadržan poslije saslušanja, ali će protiv njega Prvom osnovnom tužilaštvu biti podnijeta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, za koje je zaprijećena kazna do pet godina zatvora.

 

Osim izjave djevojke, koja je cijeli slučaj i prijavila policiji, Ćema je demantovao i očevidac koji je te noći bio u lokalu.

 

– Djevojka je došla sa još nekoliko drugarica i voditeljem Vladom Stanojevićem. Priključili su se Ćemu i njegovom društvu u separeu. Bili su veseli, Ćemo je te noći čak i pjevao za svoje društvo, sve dok nije izbila svađa između dvije djevojke .

 

Nisam siguran, mislim da su se posvađale zbog pjesme – priča izvor.

 

Sljedeće što je moglo da se čuje je, kako kaže, da je Ćemo preko mikrofona vikao: “Šta mi dovodiš te kur*e, marš napolje, vodi ih”.

 

– Nekoliko djevojka je krenulo napolje, ali je Ćemo krenuo za njima. Utrčale su u automobil, ali pošto je uplašena djevojka kolima zakačila drvo i zaustavila se, on ih je sustigao , otvorio vrata vozača i udario je pesnicom u glavu.

 

Nakon toga ju je još nekoliko puta udario, krenula joj je krv iz nosa. Ćemo je pun bijesa šutirao automobil – navodi isti izvor.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.