x

Poznati frizer Mahir Sinanović otvorio drugi frizerski salon u Sarajevu: Od sada i u Hotelu Holiday!

Poznati sarajevski frizer i stilista Mahir Sinanović, koji je u bogatoj karijeri osvojio brojna priznanja i nagrade, u subotu, 11. marta u hotelu „Holiday“ u Sarajevu otvorio je svoj drugi frizerski salon. Otvorenju je prisustvovao veliki broj Mahirovih mušterija, kolega i prijatelja koji su, kako kaže, krivci za otvaranje salona “Mahir”.

Tanja Đurović, Mirza Vranj, Sulejman Haljevac Memo, Ado Karišik, Senad Šehić samo su neki od poznatih koji su bili na svečanom otvorenju i koji su na ovaj način podržali Sinanovića, koji dugi niz godina ima salon u Ferhadiji.

 

– Prijatelji su me na ovo nagovorili. Desio se hotel „Holiday“ koji je zaživio u punom kapacitetu i on je oličenje našeg grada. Očekujem svoje dugogodišnje klijente, a i svi drugi su dobrodošli, kazao nam je Mahir.

 

Čast da presiječe svečanu vrpcu pripala je Mahirovoj prijateljici Murisi Rađo, koja je njegova klijentica već 25 godina. Prisutnim zvanicama i novinarima kratko se obratila i Tanja Đurović, poznato televizijsko lice Pink BiH.

 

– Inače nikad nemam tremu, a sada je stvarno imam. Mahira znam dugi niz godina i tretiram ga kao nekog sa kim pijem kafe, iako u posljednje vrijeme nemamo baš vremena. Mahir je jedan od rijetkih frizera koje volim. Naravno, tu je i Ado Karišik, i volim da njih dvojica brinu o mojoj kosi, jer oni znaju sve tajne o meni. Svaka žena treba frizera, ionako smo malo ograničen narod i ne volimo da idemo kod psihijatara, zato su frizeri naši psihijatri – rekla je Tanja Đurović.

 

Da sve protekne u odličnoj i besprijekornoj organizaciji pobrinula se simpatična Aida Hadžibajrić, koja je bila domaćin svečanog otvorenja.

(coolstyle.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.