x

Prag: kulturno-povijesni grad zabave!

Prag sa svojih 1,2 miliona stanovnika nije samo jedna od europskih uspavanih prijestolnica, već je to vrhunsko središte kulture i lude zabave.

Portal Megabon.eu kao jedan od vodećih turističkih portala na području Balkana nadmašuje samog sebe. Sa svojim dnevnim širenjem ponude hotela i apartmana premašuje 500 ponuda u više od 21 državi unutar Europe, a i šire.

Prag sa svojih 1,2 miliona stanovnika nije samo jedna od europskih uspavanih prijestolnica, već je to vrhunsko središte kulture i lude zabave. Zahvaljujući dobro očuvanim srednjevjekovnim gradskim jedrom Hradčany i Malá Strana, Prag je prava europsko-povijesna riznica.

Imajući na umu kvalitete ovog neodoljivog grada, Megabon, jedan od vodećih ponuđača smještajnih jedinica diljem Europe, je za Vas potražio najpovoljniju ponudu češke prijestolnice.

Botique Hotel Absolutum Prague moderni je hotel s restoranom i kafićem, dizajniran s daškom tople, prirodne i domaće note. Hotel je poznat po svojoj udobnosti, koja gostima dočarava još čudesniji odmor.

Standard hotelskih soba idealan je za sve koji traže udobnost, srdačnost i sigurnost. Hotel je prigodan i za poslovne ljude, koji u Prag dolaze zbog sastanaka i konferencija. Ovaj praški hotel nudi smještaj, hranu i opuštanje u ugodnoj atmosferi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini okolnih većih gradova.

U hotelu će vam se pružiti jedinstvena prilika kušanja odličnih jela koja pripremaju poznati kuhari restorana Salut, jednog od najboljih restorana u Pragu.

Gosti mogu posjetiti i hotelski wellness studio, u kojem se mogu opustiti nakon napornog dana ispunjenog otkivanjem praških znamenitosti. Ugodan ambijent i odlična posluga jamstvo su odličnog odmora. Ova Megabon ponuda vrijedi za dva noćenja i dvije osobe u pola cijene, što je čini provjereno najpovoljnijom na tržištu.

Izvor: vecernji.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.