x

Prava istina o dugovima Ace Lukasa: Estrada u šoku!

Tomica Žugić, vjenčani kum Aleksandra i Sonje Vuksanović, koji je krstio i njihovu kćerku Viktoriju, i njegov bivši menadžer, otkrio je da mu pjevač duguje 60.000 eura. Žugić je Lukasu prije tri i po godine pozajmio ovu veliku svotu novca, koju je trebalo da mu vrati u januaru 2013. godine. Do danas se to ipak nije desilo.

- Aleksandar Vuksanović je 26. 6. 2013. godine u Beogradu zaključio Ugovor o zajmu novca sa oštećenim Mirkovićem u svojstvu zajmoprimca na novčani iznos od 250.000 eura da je na ime obezbjeđenja vraćanja po navedenom ugovoru o zajmu predao 10 mjenica i 22. 10. 2013. godine u Beogradu zaključio Ugovor o zajmu na iznos od 35.000 eura, te na ime obezbjeđenja vraćanja duga po Ugovoru o zajmu predao 10 mjenica.

 

Na dan 31.12. 2013. godine dao je mjenična ovlašćenja za navedene mjenice, a radi realizacije istih, koje nisu imale pokriće kako u vrijeme izdavanja, tako i u vrijeme dospjelosti jer osumnjičeni nema imovine, a što je posjedovao od imovine, otuđio je prije dospjelosti potraživanja i puštanja mjenica u pravni saobraćaj na dan 29.11. 2013. godine - navodi se u krivičnoj prijavi.

Kako se dalje navodi, Lukas je svu imovinu preveo na suprugu Sonju i treće lice kako Mirković ne bi mogao ništa da mu zaplijeni.

 

- Neka Lukas državi odgovara za to što je uradio, a vjerujem da će država naći načina da zaštiti povjerioca. Sav novac koji dobijem od njega daću u fond koji planiram da osnujem za borbu protiv dječje narkomanije. Smatram da to treba da se liječi u mladosti kako ne bi došlo do ovog što imamo kod dotične persone. Ni to što je prepisivao imovinu na suprugu neće mu pomoći, jer sva zajednička imovina stečena u braku podleže sudskom izvršenju. A kada kompletan proces bude završen i kad meni vrati sve pare, vjerujte i šator će mu biti veliki - poručio je Mirković.

Izvor:Kurir

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.