x

Pravila o frizurama koja bi trebala ignorisati!

Pravilo da punašne cure ne smiju nositi kratku kosu, odavno je ukinuto. Naravno da nećeš nositi guste šiške i kečke ako izgledaš puno mlađe, no to ne znači da bi trebala potpuno odustati od šiški

TRENDOVI i ideali ljepote mijenjaju se iz desetljeća u desetljeće, a premda neka pravila za dobar izgled uvijek vrijede, vrijeme je da neka odbacimo bez imalo grižnje savjesti.

 

Danas ćemo se posvetiti uvriježenim pravilima za frizure koja jednostavno više ne vrijede!

 

MIT 1: Punašne cure ne bi smjele nositi kratku kosu

 

Ok, kužimo logiku - stvar je u proporcijama, no mnogim curama s viškom kilograma kraća kosa izvrsno stoji jer imaju lice kojem takve frizure fantastično stoje. Odaberi frizuru koja najbolje odgovara tvom stilu života i tvojim crtama lica, a želiš li se pozabaviti proporcijama - dodaj malo volumena u kosu.

 

MIT 2: Uz bebasto lice ne pristaju šiške

 

Naravno da nećeš nositi guste šiške i kečke ako izgledaš puno mlađe, no to ne znači da bi trebala potpuno odustati od šiški. Dapače, poluduge šiške, baš kao i one repaste, tvom će izgledu dodati dozu seksipila.

 

MIT 3: Plavuše se bolje zabavljaju

 

Svi znamo žene koje već godinama pa i desetljećima nose plavu kosu koja im uopće ne pristaje zbog zaključka da su plavuše jednostavno privlačnije i zbog popularne uzrečice ``Blondes have more fun``. Bolje se zabavljaju žene koje se osjećaju samopouzdano i koje su izvukle maksimum od svojih potencijala pa odaberi boju kose koja ti zaista dobro pristaje.

 

MIT 4: Kosa može biti zdrava samo ako ju stalno šišaš

 

Mnoge djevojke godinama ne uspijevaju dobiti željenu duljinu jer ih frizerka svaki put uvjerava kako će kosa narasti samo ako se odrežu svi ispucali vrhovi. No osim ako je tvoja kosa čudo prirode - ispucalih vrhova biti će uvijek. Naravno, ne predlažemo da pustiš dugu kosu koja izgleda neugledno, no ako želiš da ti kosa napokon naraste, nekoliko mjeseci nemoj šišati duljinu te pojačaj njegu maskama i serumima te zaboravi na peglu, figaro i slične aparate.

 

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.