x

Predivna noć u Pivnici HS uz Jelenu Čabarkapu & Full House Band!

Već smo navikli kako su kapaciteti sarajevske Pivnice HS svaki put popunjeni, pa je tako bilo i ove subotnje večeri, 25. aprila. Iako se u Zetri održavao koncert Đorđa Balaševića, to nije bilo prepreka da Pivnica HS, i ovoga puta bude ispunjena do zadnjeg mjesta. Svi su se zaputili u Pivnicu HS kako bi se opustili, a da je veče proteklo i više nego savršeno uvjerili smo se i sami. 

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

Jelena Čabarkapa & Full House Band su potpuno oduševili brojne goste, koji su uživali u sjajnim ponudama pivnice. Noć uz predivne pjesme i Jelenino sjajno izvođenje, te odličnu svirku će se bez sumnje prepričavati još danima. U ugodnom ambijentu je preovladavala i odlična atmosfera i dosta pozitivne energije, pa i ne čudi što su se za još jedan događaj u Pivnici HS mogle čuti samo riječi hvale. 

 

U razgovoru sa Zijadom Herićem, menadžerom objekta i čovjekom itekako zasluženim što se u Pivnici HS u posljednje vrijeme uvijek traži mjesto više saznali smo kako nas i u narednom periodu očekuje dosta iznenađenja:

 

- "Iako se istu noć održavao koncert popularnog Đorđa Balaševića, naš objekat je ponovo bio ispunjen do posljednjeg mjesta, što samo dokazuje našu kvalitetu. Ono što mogu obećati jeste da ćemo i u narednom periodu nastaviti sa organizacijom raznih događaja i iznenađenja za svoje goste kako bi zadržali titulu jednog od najposjećenijih lokala u gradu", rekao je gospodin Zijad za naš portal, a mi ne sumnjamo kako je ono najbolje tek pred nama.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.