x

Predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović: Pred ekipom futsal je težak put ali borićemo se do samog kraja!

Teplice (Češka republika) - Predsjednik sportskog kluba Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović želi ostvariti još kvalitetnije rezultate sa ekipom futsal SK Bosnia Online EU Teplice. 

Nakon 11. odigranih kola je ekipa Bosnie sa bilansom 4 pobjede, 3 remija i 4 gubitka u KP ÚK FAČR FUTSAL FIFA 2016 / 2017. Uprava kluba želi od ekipe futsal pobjedu lige što zaista neće biti nimalo lagan zadatak.

 

,,Pred ekipom futsal je težak put ali borićemo se do samog kraja!´´ izjavio je predsjednik kluba Adnan Beganović. Upravo Beganović je nagovijestio nova pojačanja koja su stigla u futsal ekipu i pokazala zaista svoje kvalitete ali kako navodi za sve treba malo vremena.

 

SK Bosnia Online EU Teplice se sprema za drugu polovinu sezone lige u kojoj će nastupiti u okviru 12. kola protiv rezerve Gold Combix Ústí nad Labem na terenu domaćina iz Ústí nad Labem u srijedu 11.1.2017. od 21:00h. Napomenimo da prvi susret je Bosnia izgubila na domaćem terenu nakon vodstva 3:2 sa finalnih 3:4.

 

,,U prvom susretu smo nažalost izgubili iz prostog razloga što smo morali postaviti rezervu ekipe futsal. U revanš duelu se nadam pobjedi koja nam je potrebna za ispravni iskorak u 2017 godini. Hvala svima na podršci. ´´ zaključio je Adnan Beganović.

 

Napomenimo da je ekskluziva.ba medialni partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu. Više informacija o sportskom klubu Bosnia možete pronači na web: http://sk.bosnia-online.eu  ili facebook stranicama kluba http://www.fb.com/skbosniaonline.eu .

 

Intervju sa predsjednikom kluba SK Bosnia Online EU Teplice Adnanom Beganovićem :

 

1. Da li ste zadovoljni sa aktuelnom pozicijom na tabeli lige?

A.B. Sa aktuelnom pozicijom u tabeli nisam nimalo zadovoljan iako okolina to nesmatra kao neuspjeh. Nas ništa drugo osim pobjede ne zanima a sve ostalo je za mene lično neuspjeh.

 

2. Da li možete pojasniti početak lige i kada je došlo do promjena?

A.B. Početak nije bio nimalo idealan zbog prostog razloga a to veliki broj povrijeđenih igrača. Nakraju sam morao poduzeti mjere lično.

 

3. Nakon nekoliko odigranih kola ste doveli nova pojačanja u futsal ekipu. Ko je konkretno došao od novih pojačanja?

A.B. Naravno da jesam i još ću. Ali prvi koji su jako bili osjetljivi su legendarni Martin Boček, David Lipert, golman Jan Kalina i drugi.

 

4. Da li su ostale ambicije vaše i uprave kluba na istom kao na početku sezone?

A.B. Moje su sigurno ostale iste a čvrsto sam ubjedžen da uprava kluba želi absolutno isto što i ja.

 

5. Kakve su realne šanse za uspjeh u sezoni KP UK FAČR FUTSAL FIFA 2016 / 2017 ?

A.B. Sve je realno još i čak u našim rukama. Bitno nam je veoma započeti sa konstantnim pobjedama koje če brzo sve dovesti na svoje mjesto. Na meni je da dam sve od sebe ekipi da bi mogla postići što bolji mogući rezultat u aktuelnoj sezoni.

 

6. Za kraj želite li poručiti nešto fanovima ?

A.B. Svima se želim od srca zahvaliti na podršci koja zaista mnogo znači i vjerujem da ćemo Vas u godini 2017. još više obradovati kvalitetnim rezultatima. Naravno isto tako svima želim sve najbolje u Novoj godini 2017 a uglavnom zdravlja i sreće!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.