x

Predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović želi pobjedu!

Ekipa futsal SK Bosnia Online EU Teplice se sprema za zadnju borbu 2016. godine. Naime Bosnia se sutra naveče sprema za susret protiv Italove Ústí nad Labem a utakmica će se odigrati na terenu Italové iz grada Ústí nad Labem. 

Planirani susret je bio odgođen a trebao se odigrati u okviru 5. kola na domaćem terenu Teplica ali uprava kluba Bosnia je postigla sa protivnikom novi dogovor. Iako ostale ekipe miruju u pauzi polovine sezone Bosnia je spremna odigrati odgođeni susret i zasluženo se odmoriti za nove izazove 2017. godine.

 

Napomenimo da je SK Bosnia Online EU Teplice zadnjih 5 duela bez poraza a kako navodi uprava kluba sprema se napad na prednje pozicije tabele KP ÚK FAČR FUTSAL FIFA 2016 / 2017.

 

U zadnjem susretu je Bosnia pobjedila sa visokih 8:3 ekipu Tiradores Ústí nad Labem u okviru 11. kola lige. Da li će ekipa uspjeti završiti 2016 godinu sa 6 utakmica bez poraza, možete pratiti na www.onlajny.com u sekciji futsal.

 

,,Ništa drugo osim pobjede nas ne zanima! Daćemo sve od sebe da produžimo seriju bez poraza na 6 utakmica i završimo prvu polovinu sezone sa dobrim dometom na vodeću ekipu tabele. Hvala svim prijateljima, poznanicima i fanovima na podršci koja nam zaista mnogo znači,´´ izjavio je predsjednik kluba Adnan Beganović.

 

Više informacija o klubu SK Bosnia Online EU Teplice možete pronaći na http://sk.bosnia-online.eu  ili facebook stranicama kluba http://www.fb.com/skbosniaonline.eu

 

Napomenimo da je ekskluziva.ba medijski partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.