x

Predstavljamo Našu malu kliniku u Sarajevu: Centar za estetsku hirurgiju koji parira svjetskim standardima!

Centar za estetsku hirurgiju ``Naša mala klinika`` nastao je iz želje za pružanjem kvalitetne usluge iz oblasti estetske, plastične  i rekonstruktivne hirurgije uz pristupačne cijene. U centru se pružaju usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, što osigurava odlične rezultate i zadovoljstvo klijenata. Ljubazno osoblje i doktori informirat će Vas i dati odgovore na sva pitanja.

Centar je moderno opremljen, a za izvođenje operativnih zahvata iz svih oblasti koristi se najsavremenija oprema i tehnologija koja se danas koristi u svijetu. ``Naša mala klinika`` je jedina privatna zdravstvena ustanova u Bosni i Hercegovini i šire koja posjeduje vlastiti operativni mikroskop za izvođenje najsloženijih zahvata iz oblasti mikrohirurgije.  Važno je napomenuti kako je to jedina privatna poliklinika cijele bivše Jugoslavije koja može uraditi najsloženiju rekonstrukciju dojke DIEP režnjem. 

 

U ``Našoj maloj klinici`` nude vam i kompletan anti - aging program  koji podrazumijeva botox, filtere, te ostale  proizvode vodećih svjetskih firmi koji se koriste pri podmlađivanju lica.

 

Osim navedenih usluga iz estetske hirurgije u ``Našoj maloj klinici`` pružaju usluge iz oblasti ginekologije te vaskularne hirurgije, gdje proširene vene rješavaju uspješno i bezbolno laserom. ``Nama su Vaše preporuke i zadovoljni pacijenti reklama``, poručuju iz klinike.

 

Svi zaposleni iz ``Naše male klinike`` ističu se izuzetno kvalitetnim radom i odličnim rezultatima, te su tako postali brend .

 

Dobro došli u NAŠU MALU KLINIKU koja više nije „Mala“.

 

www.nasamalaklinika.net

e-mail: infonasamalaklinika.net

tel: +387 33 222 212

Adila Grebe bb  
Sarajevo
Bosna i Hercegovina

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.