x

Predstavljamo novu eru kozmetike sa revolucionarnim proizvodom Ultimune!

Shiseido je od uvijek koristio jedinstvenu tehnologiju kako bi poboljšao sve aspekte života klijenata koji su u potrazi za lijepom kožom. I opet je to uradio, ali ovaj put nakon 20 godina istraživanja na imunitetu kože. Shiseido otvara novu eru u kozmetici.

Predstavljamo Vam revolucionarni Ultimune. Sa sposobnošću da optimizira ljepotu, Ultimun je novi koncentrat koji sadrži prvu tehnologiju u svijetu a koja pojačava imunitet kože u borbi protiv starenja, vanjskih štetnih uticaja i emocionalnog stresa. 

 

Ultimativno rješenje koje pomaže u pružanju otpora budućim oštećenjima i pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda i više od popravljanja vidljivih nedostataka. Ovo je provi proizvod koji reaktivira odbrambenu snagu kože, štiti, regeneriše i jača je u borbi protiv štetnih agresora. Sa Ultimunom, koža ponovo otkriva svoju ultimativnu, vječnu ljepotu: savršena,  besprijekorna, bez problema i odiše zdravljem. Znakovi starenja su manje vidljivi.

 

Razotkrivanje

 

Idemo ga razotkriti: imuni sistem štiti tijelo protiv svih negativnih uticaja; područje koje zaokuplja naučnike širom svijeta. Koža ima svoj imuni sistem koji je štiti od svih štetnih uticaja iz okruženja, emocionalnog stresa i starenja – faktori koji me samo da slabe kožu već i oštećuju njen izgled. Drugim riječima, ovi faktori smanjuju imunitet kože sa vidljivim efektima. 

 

Shiseido je razvio prvi kompleks koji pomaže u jačanju odbrambenih funkcija Langerhanskovih ćelija, ćelija koje su ključne za odbrambenu snagu kože. 

 

Ultimune Complex™ jača odbrambene funkcije kože za 64%*, stimuliše proizvodnju kolagena, pospješuje hidrataciju i jača zaštitnu funkciju. Nakon jedne sedmice, koža blista više nego ikada. Nakon četiri sedmice, poboljšane su čvrstoća i otpornost, čineći bore manje vidljivim.**

 

Fokus je na svim čulima

 

Sa svojom luksuzno bogatom teksturom, Ultimune je kreiran da zadovolji potrebe svih žena, bez obzira na tip kože. Zahvaljujući blagom cvijetnom mirisu popravlja raspoloženje, garantuje  lijepu kožu i optimalno blagostanje. 

 

Futuristički dizajn

 

Crvena, ultra moderna crvena Ultimune bočica odiše vitalnošću, poput rezultata na koži nakog dugotrajnog korištenja i podsjeća na prvi Shiseido proizvod za njegu kože Eudermine kreiran 1897.godine.  Minimalističke i jednostavne forme, lijepo uravnoteženih linija kreira luk koji se javlja kao snažni imunitet skriven duboko u koži. 

 

Vaš novi režim njege kože

 

Obzirom da se Ultimune može koristiti zajedno sa bilo kojim proizvodom iz Shiseido kolekcije, poznata Shiseido rutina njege kože sada je pojačana. Nanijeti ujutro i uvečer nakon čišćenja kože i softnera. Ukoliko koristite druge serume, prvo nanesite Ultimune kako bi pojačali djelovanje sljedećeg proizvoda u svojoj dnevnoj rutini. 

 

Excited ?  Ultimune opens the doors to your best skin yet for enhanced beauty - forever, ‘because the beauty is already in you’, Shiseido are just giving you the key.

 

Uzbuđeni? Ultimune otvara vrata i pruža najbolje koži  za još veću ljepotu jer “ljepota je već u Vama”, a Shiseido Vam samo daje ključ. 

 

Ultimune Power Infusing Concentrate, dostupan u pakovanju 30 ml i 50 ml.

*In vitro test

**Testirano na 200 žena, korišteno svakodnevno tokom 4 sedmice 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.