x

Predstavljene finalistice za Miss Earth BiH 2012 !

Nakon što su završeni predizbori na kojima su odabrane djevojke iz svih krajeva Bosne i Hercegovine koje ce se boriti za titulu Kryolan za Miss Planete Zemlje BiH 2012, uslijedili su i prvi ocjenjivački susreti finalistica.

Tokom trodnevnog boravka u glavnom gradu naše zemlje, tačnije u mondenom hotelu Europa, djevojke su imale priliku da se bolje upoznaju, a pored toga obave i svoje zadatke, koji nisu bili nimalo jednostavni.

Jedan od zadataka bio je modeling sa izradom foto set kartica za izbor sa oficijalnim fotografom ovog projekta Dajanom Javorcem, a prema čijim fotografijama je i odlučeno da titulu Miss fotogeničnosti ponese Nikolina Samouković. Snimljene slike ulaze u konkurenciju za glasanje za Miss Interneta 2012 koje počinje 15.03. na zvaničnoj stranici izbora na adresi www.missearthbih.com i za glasanje za medijsku titulu za Miss Magazina Azra 2012..

Pored toga održan je i Talk show, gdje su pojedine djevojke svojom dobrom prezentacijom i kvalitetnim odgovorima , zadivili članove žirija. Teme su bile, olimpijske igre i uticaj pušenja na zdravlje , ali i znanje engleskog jezika. Iako su se sve djevojke odlično snašle , žiri je odlučio da je za nijansu ipak bila bolja Jovana Bilinac, koja je i osvojila titulu Kraljice Talk showa.

Pored svih navedenih obaveza finalistice su snimile i video jingle na TV Pink BH za glasanje za medijsku titulu Miss Tv Pink BH 2012. Sve medijske titule sastavni su dio izbora Kryolan za Miss planete Zemlje BiH 2012 koji će svoj vrhunac doživjeti sa Super finalom u mjeseceu septembru sa direktnim prenosom na TV Pink BH.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.