x

Predstavljeni kozmetički proizvodi kompanije Catrice!

U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, juče je predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice.

Catrice je inspirisan trendovima modnih gradova svijeta i nudi veliki izbor boja i proizvoda visokokvalitetnih sastojaka, luksuznih tekstura i inovativnih formula. Marketing menadžer i PR ovog brenda za regiju Ivona Hudan je na današnjoj prezentaciji istakla da žene širom svijeta, pa tako i u BiH, vole CATRICE zbog kvalitete kozmetičkih proizvoda ali i dobrih cijena.

 

CATRICE, također, zna kako prenijeti svjetske trendove sa modnih pista u jedinstvene kozmetičke proizvode najviše kvalitete.

 

Inspisiran kolekcijama jesen/zima CATRICE ulazi u drugu polovinu 2017. godine sa novim proizvodima koje morate imati. Puderi, sjaj za usne, ruževi, maskare, lakovi... su samo mali dio kozmetičkih proizvoda za oči, lice, usne i nokte iz asortimana za novu sezonu. Upoznajte vrhunsku make-up kolekciju CATRICE i možda nešto nađete i za sebe.

 

Oči

Brows On Fleek? Još uvijek neprekinuti trend. Bez obzira jesu li grmovite i prirodne, ili ``Instagram-obrve`` obrve su uvijek savršene. Osim omiljenih olovka za obrve svih vremena, fokus je sada i na puderima za obrve, bilo sjajnim ili prirodnim i mat. Chroming make-up trend: metalik završetak i kromirani efekti ekstravagantno naglašavaju oči i dominiraju stilovima make-upa. Teksture u prahu u paleti sjenila za oči ili tekuća sjenila služe za stvaranje izražajnog izgleda. Uvijek u toku: vodootporne formule, bilo da izabere Glam & Doll Volume vodootpornu maskaru ili tuš za oči poput Glam & Doll Super Black vodootpornog tuša za oči.

 

Usne

Tekuće teksture dopunjuju raspon ruževa s tekućim ružem. Zahvaljujući mat završetku i laganom osjećaju na usnama, moderan izgled par excellence je zajamčen.

 

Lice

Lovely Luminosity: proizvodi za blistav sjaj su apsolutno neophodni ove sezone. Bez obzira birate li Light Correcting Serum Primer za lice s finim, zlatnim sjajem ili Sun Lover Glow Bronzing Puder s pigmentima koji reflektiraju svjetlost - sjajni završni premaz savršeno ispunjava izgled make-upa. Korekcija boja postavlja nove standarde: matirajući puderi u nekoliko nijansi koriste se za neutralizaciju različitih nepravilnosti kože.

 

Nokti

Mat trend i dalje igra važnu ulogu na noktima ove sezone! Silk Matt Top Coat nadlak pridružuje se asortimanu nadlakova kako bi bilo koji lak za nokte imao svilenkasti-mat završetak s mekim dodirnim efektom.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.