x

Predstavljeno bh. izdanje magazina ``Fashion Mood``!

U jedinstvenom abijentu restorana ``Četiri sobe gospođe Safije`` u Sarajevu predstavljen je magazin ``Fashion Mood``, izdanje za Bosnu i Hercegovinu. Radi se o magazinu koji je već prisutan na tržištu Srbije i Crne Gore gdje ima odličan odziv publike, a koji donosi aktuelnosti iz oblasti mode, lifestylea i kulture.

Naslovnicu prvog izdanja magazina ``Fashion Mood`` za bh. tržište krasi jedna od najuspješnijih bh. manekenki Džejla Glavović-Očuz. 

 

``Ponosna sam na ovu naslovnicu jer je jedna od ljepših u mom portofoliju, a rađena je u bh. produkciji. Također mi je drago da konačno imamo ovakav časopis, time ne potcjenjujem rad drugih jer imam divnu saradnju sa svim medijima ali ovo je koncept koji je nedostajao našem tržištu``, rekla je Džejla.

 

Direktorica izdanja magazina za BiH Amela Gazić navela je da je bilo zadovoljstvo realizovati ovaj projekat i podsjetila da prvi broj ima 180 strana.

 

Olivera Milačić, direktorica izdanja za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, je pohvalila ekipu koja je realizirala bh. izdanje ``Fashion Mooda`` i istakla da nije bilo dileme kod odabira narednog tržišta.

 

``Imamo dobre konekcije sa svjetskim brendovima i dizajnerima. Naša ekipa je bila na italijanskoj sedmici mode u Milanu gdje smo radili editorijale, a dalje nas čeka Kanski festival i editorijal koji će biti urađen na Kubi``, rekla je Olivera.

 

Glavna i odgovorna urednica bh. izdanja Samra Menzilović-Ćatić izrazila je zadovoljstvo i sreću zbog mogućnosti kreiranja magazina koji je ne samo regionalni, nego i svjetski.

(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.