x

Pričala je i držala bebu, a onda je počela da se trese: Za nekoliko sekundi bila je mrtva!

Tačan uzrok smrti biće utvrđen autopsijom, ali njena porodica kaže da je mlada mama imala ozbiljnih problema sa tiroidnom žlijezdom. Kieana Herdon (26) držala je svog jednogodišnjeg sina u rukama dok se uživo obraćala svojim pratiocima na Fejsbuku, a upravo u tom trenutku doživjela je infarkt i umrla.

Svojim pratiocima na Fejbuku pričala je kako bi voljela da se vrati u školu kada je postalo očigledno da joj nije dobro. Počela je da trese glavom i da briše lice, piše Dejli mejl.

 

– Počela je da trese glavom i tada sam se zapitala šta joj je. U tom trenutku pala je unazad, a zatim je njen sin uzeo telefon i počeo da priča i da se igra. Sve što sam čula je da se bori da udahne vazduh jednom, pa drugi put… i više nisam čula ništa – rekla je njena tetka Brabra koja je gledala smrt svoje sestričine uživo

 

Posljednje što se vidi na snimku je trenutak kada Kieanin prijatelj trči ka njoj i zove hitnu pomoć. Iako je pomoć stigla brzo, za nju je bilo prekasno.

 

Tačan uzrok smrti biće utvrđen autopsijom, ali njena porodica kaže da je mlada mama imala ozbiljnih problema sa tiroidnom žlezdom što je za posledicu imalo i ozbiljne srčane probleme, pa vjeruju da je uzroki smrti infarkt.

 

Nije poznato koliko ljudi je gledalo Kieanin poslednji snimak uživo.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.