x

Pričali su da je NAJRUŽNIJA djevojčica na svijetu, 25 godina kasnije ona izgleda ovako i svima je ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Lizi Velaskez ni kada je rođena nije izgledala kao sva druga djeca. Na rođenju je imala svega 900 grama i odmah je bilo jasno da nešto nije u redu. Još kao beba dobila je jezivu dijagnozu - Marfanov sindrom, stanje zbog kojeg tijelo ne može da dobije niti zadrži masti. Pored toga što je izuzetno mršava, ona stari brže od drugih i slijepa je na jedno oko.

Zbog jako karakterističnog izgleda djeca su je kinjila od kad zna za sebe. Pričali su tada da je najružnija djevojčica na svijetu.

 

Djeca su joj u lice govorila da je ``odvratna``. Ona je u intervjuu za britanski ``Dejli mejl`` rekla da ``kao mala nije shvatala da se razlikuje od vršnjaka`` i da je mislila da svi izgledaju kao ona. Stvari su se pogoršale kada je sa 16 godina napravila profil na internetu. Tu su joj potpuni stranci pisali da je nakaza i da ``je najbolje da samoj sebi oduzme život``.

 

Video njenog vrijeđanja postao je jako gledan, a ona je pala u depresiju. Iskoristila je popularnost koju je dobila na Jutjubu i preokrenula je u svoju korist. Ona je danas čuvena motivaciona govornica, a ponosno pokazuje svoj novi izgled.

 

Kada čujete njen govor biće vam jasno kako je svima zapušila usta i rekla da se ne stidi svog izgleda jer joj je on dao smisao u životu - da pomaže svima onima koje neko ismijava i pokaže im da imaju snagu da budu srećni.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.