x

Pričalo se da je prevario s manekenkom iz spota, a večeras će Rada i Haris da se nađu oči u oči kod Ognjena Amidžića!

Haris Berković je nakon objavljivanja spota za pjesmu ``Prokleta`` podgrijao ranije priče pojedinih medija. Naime, manekenku s kojom Haris razmjenjuje nježnosti u spotu - Sunčicu Travicu je navodno dečko ostavio upravo zbog pjevača. Kako bi se sve zakuhalo, nakon što je spot ugledao svjetlost dana, krenula su šuškanja i kako je Rada ostavila Berkovića, jer mu nije mogla preći preko vrelih scena u spotu. 

A španska serija ne bi bila sama od sebe takva, da nema svoje zaplete i dodatna zakuhavanja... Tako će Rada i Haris zajedno gostovati u emisiji kod Ognjena Amidžića na Pink TV. 

 

Naime, večeras od 22:30 sati u emisiji uživo, Rada i Haris će biti gosti posljednjeg ovosezonskog ``Ami G Show-a``. Ovo je više nego zanimljivo. Što zbog toga da emisija ide uživo, pa neće moći izbjeći Ognjenova vruća pitanja, tako i zbog raznih pisanja medija. 

 

To da Haris nije ostao imun na Sunčicu Travicu, manekenku iz njegovog posljednjeg spota za pjesmu ``Prokleta``, te da mu Rada nije prešla preko strastvenih scena sa njom, samo su neka od šuškanja, a na koje javnost nije imala priliku dobiti bilo kakav komentar od njih dvoje. Nas su možda izbjegli, ali Ognjena definitivno neće, budući da je jako dobro poznat po tome što poznate ličnosti uvijek izrešeta svojim pitanjima. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.