x

Priđite muškarcu ovako i jest će vam s dlana!

Vani ste i bacili ste oko na zgodnog frajera? Priđite mu, on naprosto žudi za time! Naime, nedavna anketa koju je proveo časopis Men`s Health pokazuje da 55 posto muškaraca obožava kada žene naprave prvi korak.

`Muškarci su isti kao i žene, jednako se žele osjećati privlačnima i poželjnima`, objašnjava Matthew Hussey, stručnjak za veze i autor knjige `Ulovite svojeg frajera`. 

No, kako biste imali savršen ulet, ili barem onaj manje neugodan, potrebno je znati i neka osnovna pravila. Hussey objašnjava: `Uputite mu pogled. Prvi pogled neka traje svega pola sekunde i neka mu jednostavno da do znanja da ga primjećujete. Drugi pogled koji mu uputite popratite smiješkom`. 

 

Kada ste uspostavili kontakt, vrijeme je da preuzmete inicijativu i signalizirate mu da dođe do vas. To možete učiniti elegantnom i zavodljivom gestom rukom, a kada stigne do vas, zamolite ga za uslugu. To može biti nešto tipa: `Možeš li mi pridržati jaknu dok prijateljicama nosim piće?` 

 

Nije na odmet niti dati mu kompliment, primjerice: `Baš tražim sat za svojeg tatu, a tvoj izgleda savršeno. Tko ga je napravio?` 

 

Nakon što ćaskate par minuta, vrijeme je da privedete druženje kraju i ostavite mu svoj broj telefona - i to je to! Uvukli ste mu se pod kožu i jamačno je vaš. 

 

Naravno, ako za vrijeme udvaranja primijetite da nije zainteresiran jer daje kratke i odsutne odgovore ili je hladan, vrijeme je da ga nježno odbijete, a to možete učiniti jednostavnim izjavama poput: `Bilo je super pričati s tobom, ali upravo sam vidjela starog prijatelja pa idem do njega`. 

 

Naravno, neće vam uspjeti svaki put jer nije svatko za vas, no ovaj jednostavan pristup sigurno će osvojiti onog pravog.

 

Izvor: magazin.net.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.