x

Prijateljstvo s bivšim? Rasmisli dvaput!

Ako ostaneš bliska s bivšim odmah nakon prekida, znači da nisi osjetila potpuni gubitak koji se dogodio

TRIPUT, ako ćemo biti potpuno iskreni. Prijateljstvo s bivšim se možda čini kao super ideja, ali nakon ovih nekoliko činjenica ćeš na stvari gledati malo drugačije:

 

Niste na istoj valnoj duljini

 

Muškarci puno lakše ostaju prijatelji s bivšim curama jer oni stvarno misle ostati samo prijatelji, ili prijatelji s povlasticama. Žene, s druge strane, vjeruju da će se ponovno zaljubiti i krenuti u novu vezi s bivšim, a prijateljevanje im je samo trenutno rješenje prije nego što ga opet uvjere da je najbolje da su su vezi. 

 

Lažeš sebi

 

Ako ostaneš bliska s bivšim odmah nakon prekida, znači da nisi osjetila potpuni gubitak koji se dogodio. Bivši dečko očito više nije u tvom životu na onoj razini na kojoj bi htjela da bude, a održavanjem prijateljstva održavaš umjetan odnos i izbjegavaš sebi priznati da stvarno niste zajedno. 

 

Teže ćeš krenuti dalje

 

Prijateljstvo s bivšim može biti odlična kompenzacija za izgubljeni odnos, kompenzacija zbog koje nećeš htjeti krenuti dalje. Tvoj bivši će pronaći nekog novog, to je činjenica, a ako ti ne kreneš dalje, ponovno ćeš ostati sama - i bez dečka i bez prijatelja koji to zapravo nije.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.