x

Prijavi ekipu na najveći turnir ulične košarke, Pan 3 na 3

Voliš košarku, igraš dobro, još bolje zakucavaš? Imaš provjeren tim uz sebe koji voli izazove, a nagrada od 4 000 KM zvuči ti vrlo primamljivo? Ako su tvoji odgovori potvrdni, obavezno budi sudionikom trećeg po redu najvećeg bh. takmičenja u uličnoj košarci „Pan 3 na 3“ koji će se održati 5. i 6. augusta u Tuzli.

I ove godine kompanija Carlsberg BH, sa svojim dobro poznatim brendom Pan, u saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom Sloboda iz Tuzle, organizuje „Pan 3 na 3 – Street Basketball turnir`` koji će se odigrati na terenu TTC Telex u Tuzli prvog vikenda u mjesecu augustu. 

 

Nagradni fond ove godine još je veći. Ekipe igraju na jedan koš po sistemu 3 na 3 i pobjednički tim osvaja novčanu nagradu od čak 4 000 KM! Nagrada za drugo mjesto je 2 000 KM. 

 

Osnovni uslov je da učesnici budu punoljetni, a sudjelovanje ekipe na ovom sjajnom takmičenju mogu prijaviti u prostorijama OKK Sloboda ili na Facebook stranici Pan BiH, najkasnije do 1. 8. 2017. godine. 

 

Prošle godine na turniru učestvovalo je 49 ekipa iz BiH i regije, a pobjedu su ostvarili Gladijatori iz Ugljevika. Ovogodišnje finale odigrat će se u nedjelju, 6. 8. s kada će se znati ko osvaja prvu, najvrijedniju novčanu nagradu. No pored  turnirskog dijela, tokom oba dana vikenda pred učesnike postavit će se niz drugih, atraktivnih košakraških izazova. Bit će održano i takmičenje u šutiranju trojki i takmičenje u zakucavanju. Planirane su i brojne druge interesantne igre navijače. Pan je pripremio i nagrade iznenađenja te odličnu zabavu uz muzički program by FMJam Crew.

 

Voliš košarku? Prijavi se na Pan 3 na 3 za nagradu od 4 000 KM!

 

Ti biraš. Pan.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.