x

Prijavio da mu je žena nestala, a istina je sve šokirala!

BEOGRAD - Mileva Jeremić (74) nađena je mrtva jučer u 11.20 sati u garaži u dvorištu porodične kuće na Bulevaru oslobođenja na Banjici! Policija pretpostavlja da je staricu ubio njen suprug Radomir Jeremić (74), kome se od ponedjeljka gubi svaki trag, pa je za njim raspisana potjernica. Kako saznajemo, sumnja se da je Radomir ubio Milevu još u petak, a kad je u ponedjeljak trebalo da ode u MUP i odnese njenu fotografiju, on je odlučio da pobjegne.

- Posljednji put sam se s bakom čuo telefonom u petak prije podne. Rekla mi je da je s dedom na pijaci, ali se deda s pijace vratio sam. Pitao sam ga gdje je baba, a on je odgovorio da nije ni bila s njim - priča za Kurir V. N., Milevin unuk.

 

Kako se Mileva cijeli dan nije vratila kući, V. N. je otišao sa Radomirom u policiju i zajedno su prijavili Milevin nestanak.

 

- On se sve vrijeme najnormalnije ponašao. Ni u jednom trenutku mi nije bio sumnjiv... Doduše, nije mi djelovao uznemireno niti zabrinuto što nema babe, ali ničim nije ni odavao utisak da ju je ubio - objašnjava unuk.

 

Naš sagovornik dodaje da se sa Radomirom i svojim ocem u nedjelju uveče dogovorio da ponovo odu u policiju i da tada odnesu Milevinu fotografiju. Međutim, kad je u ponedjeljak ujutru otišao po dedu, njega nije bilo.

 

- Vidio sam da je garaža zaključana i da mu nema automobila. Začudio sam se što ga nema... Tada sam se dodatno uplašio, nisam znao šta se dešava jer je prvo nestala baba, a sad i on - rekao je Milevin unuk.

 

V. N. objašnjava da je tada ponovo alarmirao policiju i da je jučer odlučio da obije garažu.

 

U braku 20 godina

 

- Unutra sam zatekao užasan prizor. Baka je mrtva ležala u kanalu za popravku automobila. Bilo mi je mučno da je gledam u tom stanju. Tad mi je postalo jasno da ju je Radomir ubio i pobjegao - kaže unuk, vidno potresen.

 

On ne može da vjeruje da je Radomir mogao da ubije Milevu, koja je bila predobra žena.

 

- Njih dvoje su bili u braku 20 godina. Baka se udala za njega nakon što joj je preminuo prvi muž, a moj pravi deda. Lepo su se slagali, nisu imali finansijske probleme, a Radomira smo svi prihvatili kao da nam je pravi rod. Imali su neke sitne razmirice u braku, kao i svaki bračni par. Ne razumijem zašto je ubio Milevu - priča unuk.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.