x

Prije nego je ubio majku i baku ostavio poruku na FB !

Dvadesetogodišnji L. M., osumnjičen za dvostruko ubojstvo majke (55) i bake (78) u petak u porodičnoj kući na zadarskom Bokanjcu, prije ubistava je na Facebooku ostavio uznemirujuće poruke.U zadarskoj policiji nisu otkrili koji motivi su nagnali 20-godišnjaka na ovako strašan čin. Ubijene majka i baka pronađene su s brojnim ozljedama na tijelu, pa se neslužbeno doznaje da ih je 20-godišnjak ubio s više različitih predmeta. 

Nad osumnjičenim mladićem će se provesti i toksikološko vještačenje, piše Slobodna Dalmacija. 

List piše da je 20-godišnjak navodno uhapšen nakon što je došao u blizinu kuće u kojoj je počinio ubistva, te je pitao oca što se dogodilo. Neposredno prije toga došao je u porodični stan u najmu na zadarskom predjelu Relja, pitajući stanare može li se oprati od krvi, prenosi Net.hr.

Zasad niko od njegovih poznanika ne zna što je 20-godišnjaka nagnalo na tako strašan čin. Tvrde kako je riječ o inteligentnom i duhovitom mladiću koji nikad prije nije imao problema sa zakonom. 

Navodno je dva dana prije tragedije objavio na svom profilu na Facebooku uznemirujuću poruku, u kojoj, između ostalog, navodi kako je ``20 godina bolesnog tripa gotovo`` i zahvaljuje ``što mi niste pomogli da riješim svoje probleme``.

Izvor:source.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.