x

Princ: U ovom trenutku kvalitetnija smo ekipa!

Nakon utakmice HKK Zrinjski i SKK Student, koja je završila pobjedom starijeg mostarskog ligaša Zrinjskog, ponajbolji akteri meča Vedran Princ iz Zrinjskog, te Miloš Marković iz Studenta, za SportSport.ba iznijeli su svoje viđenje meča.

Vedran Princ rekao je slijedeće:

 

``Jako teška utakmica, puno teža nego rezultat sugerira. Oni su pune tri četvrtine držali priključak za nama i nije bilo nimalo lako prelomiti ovaj susret. Ipak smo u ovom trenu kvalitetnija ekipa i čestitao bih svojim suigračima na ovoj pobjedi. Svjesni smo da je početak sezone i sigurno je kako ona odmicala. da ćemo se dizati i bivati sve bolji. Studentu želim sreću u nastavku daljnjeg natjecanja``.

 

Miloš Marković bio je vidno razočaran.

 

``Ne znam šta nam se desilo, sve je dobro štimalo tri četvrtine, zaostatak nije bio velik. A onda smo izgubili skok i napravili neke neshvatljive pogreške poklonivši nekoliko lopti direktno u ruke protivnicima. Oni su pogodili neke jako teške šuteve  preko ruke, odlijepili se na dvocirenu razliku i onda smo psihički pali u ambis iz kojeg se nismo iščupali. Šteta, uz malo koncentracije mogli smo proći bolje u ovoj utakmici. Čestitam Zrinjskom na zasluženoj pobjedi``.

 

Izvor: Sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.