x

Princeza Charlotte trebala je biti zvijezda vlastitog krštenja, a onda se pojavio on!

Svi britanski mediji prethodnih dana su se raspisali o velikom medijskom ``spektaklu`` - krštenju princeze Charlotte. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju su krstili malenu princezu Charlotte u crkvi sv. Marije Magdalene na imanju u Sandringhamu.

A uz članove obitelji, tu su bili i kumovi, Catherinin rođak Adam Middleton i Williamova rođakinja Laura Fellowes. Nažalost, princ Harry nije mogao nazočiti krštenju jer je u posjetu Africi.

 

Iako je krštenje održano u privatnosti, nekoliko hiljada građana, novinara i fotografa okupilo se oko crkve kako bi vidjeli princezu.

 

Britanski mediji pišu da, iako je princeza Charlotte bila glavna zvijezda, pažnju fotografa posebno je privlačio miljenik medija - princ George.

 

U jednom je trenutku George sam krenuo prema crkvi, ali su ga roditelji ipak ``zauzdali``. I dok su Kate i William kratko porazgovarali s okupljenima, zvijezda George odlučio je privući pažnju fotografa.

 

Charlotte je bila odjevena u repliku haljinice od čipke i satena koja je 1841. sašivena za najstariju kćer kraljice Viktorije. a za repliku se pobrinula kraljevska švelja Angela Kelly.

 

Inače, ovo je prvi put da je javnost imala prilike vidjeti Charlotte nakon izlaska iz bolnice.

 

U istoj je crkvi krštena i Williamova majka, princeza Diana, a radi se o crkvi u kojoj se kraljevska obitelj tradicionalno okuplja za Božić.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.