x

Pripadnik zlatne mladeži u Sarajevu: Benjamin Spahović ulazi u Parove!

Da će ova sezona reality show programa `Parovi` koji se emituje na nacionalnoj TV Happy u Srbiji oboriti sve rekorde gledanosti, dokaz je i odluka producenta da u show doslovno ubace još bosanskohercegovačkih javnih ličnosti. 

Nakon starlete Dalile Moreno iz Tuzle i muškog starletana Travničana Denisa Afrike Račića, poznatog fana pjevačice Sandre Prodanović alias Sandre Afrike, u popularni show treba ući mlađi sin Izudina Ize Spahovića, Benjamin Spahović.

 

Naime, nakon što su odličnu ponudu produkcije TV Happy da učestvuju u ovom realityju odbili TV voditeljice Hana Hadžiavdagić i Daniella Mijatović, te nekadašnji voditelj Alen Albinović, ugovor su ponudili mlađahnom Benjaminu Spahoviću, pripadniku zlatne mladeži u Sarajevu koji se često medijski eksponirao zbog razuzdanih i skupih zabava.

 

Kako se Benjamin svako malo hvali na društvenim mrežama svojim skupocjenim automobilima i kratkim fitiljem, te da je itekako upoznat s prošlošću pojedinih učesnika ovog showa, izgleda da će u popularnoj ``kući ludila`` biti svega.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.