x

Pritvorenik iz zatvora stavlja tačku na slučaj Marjanović: ZORAN MI JE REKAO SVE O UBISTVU JELENE!

Sudbinu Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, mogao bi da zapečati jedan od njegovih ``cimera`` iz CZ u Bačvanskoj. Redakciji Srpskog telegrafa javio se čovjek koji tvrdi da je ``robijao`` sa Zoranom i da zna istinu o smrti pjevačice!

- Poštovana redakcijo, bio sam u zatvoru sa Zoranom Marjanovićem i ispričao mi je sve o ubistvu žene Jelene. Ako želite dogovor, zvaću u 16 časova - stoji u pismu pisanom rukom koje je stiglo na adresu gore pomenutog medija i potpisano kao ``vaš vjerni čitalac``.

 

Autor pisma nije želio da otkrije svoje ime ni same detalje koje je saznao o zločinu koji je potresao Srbiju, najavivši samo da će to naknadno uraditi. Do tada ostaje da se vidi da li će njegovo svjedočenje pokopati Zorana ili će dovesti do nekog novog obrta. Bilo kako bilo, sagovornici Srpskog telegrafa nemaju sumnju u to da će Zoran, ako već nije, u izvijesnom trenutku pući i nekom ispričati istinu o smrti supruge.

 

- U zatvoru prije ili kasnije svi puknu i požele da otkriju i najmračnije tajne. To ne mora biti cimer ili dobar prijatelj. Nerijetko se dešava da se ljudi na ulici ispovijede potpunim strancima, pa tako i u zatvoru. Sve zavisi od slučaja do slučaja. Neko želi da se pohvali, neko da izbaci sve iz sebe što ga tišti. Ne bi bilo iznenađenje i da je Zoran nekome ispričao nešto što nikad nije nikom, ali dosad u CZ nemaju nikakvu informaciju o tome niti je neko od pritvorenika kontaktirao sa njima sa takvom nekom pričom - kaže izvor Srpskog telegrafa iz Bačvanske.

 

Svjedočenje

 

Naš sagovornik dodaje da, ukoliko je Zoran zaista ispričao nekom neki bitan detalj o zločinu, svjedočenje te osobe može staviti tačku na slučaj ``Marjanović``.

 

- On može svjedočiti i na suđenju ukoliko do toga dođe, a može istragu preusmjeriti u nekom novom pravcu. U svakom slučaju, ako taj čovjek iznese neke nove detalje o ubistvu pjevačice, policija i tužilaštvo će odmah reagovati - dodaje naš sagovornik.

 

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i prije toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao je da je ubio suprugu.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.