x

Prljava odbrana Zorana Marjanovića!

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, planira da kako zna i umije izbjegne robiju, pa će u dogovoru s advokatima pokušati da se pozove i na neuračunljivost! Kako Srpski telegraf saznaje, nakon privođenja, naloženo je psihijatrijsko vještačenje Marjanovića da bi se utvrdile sve okolnosti u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem, kao i monstruoznim zločinom u Borči.

- Marjanović je labilna ličnost i pati od bipolarnog poremećaja. Naime, takve osobe uglavnom su manično depresivne, što znači da iz časa u čas mijenjaju raspoloženje, a često i mišljenje i postupke koji mogu biti potpuno kontradiktorni. Do ovog zaključka došli su psiholozi koji su radili na slučaju ubistva pjevačice, ali i cijeli tim psihologa koji je policija angažovala da danonoćno prati Zoranovo ponašanje dok je bio u rijalitiju ``Zadruga`` - kaže naš sagovornik iz istrage.

 

Prema njegovim riječima, zbog takvog psihičkog stanja je upravo Zoran Marjanović najslabija karika u porodici.

 

- Istražni organi vjeruju da će on uskoro da pukne u pritvoru i otkrije sve detalje u vezi s monstruoznim ubistvom pjevačice ``Granda`` Jelene Marjanović. Pretpostavlja se da Marjanović neće moći da podnese pritisak i da će pritisnut čvrstim dokazima priznati krivicu i otkriti saučesnike koji su mu, kako se sumnja, pomogli da prikrije tragove brutalnog zločina. Takođe, postoji mogućnost i da će potom pokušati da se izvuče na ludilo - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

 

Podsjetimo, Zoranu Marjanoviću su lisice na ruke stavljene dan nakon što je napustio rijaliti ``Zadruga``, iz kojeg je izašao jer su radnici Centra za socijalni rad zaprijetili da će mu oduzeti kćerku Janu ukoliko u roku od osam dana ne izađe iz šoua. U rijalitiju je proveo osam dana, a sve vrijeme je bio pod budnim okom tima psihologa.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.