x

Problemi za Ibrahimoviće prvog dana boravka Manchesteru!

Zlatan Ibrahimović, najveće dosadašnje ovoljetno pojačanje Manchester Uniteda, priključio se novim suigračima na pripremama u trening centru Carrington.

Ibrahimović je zbog nedavnog nastupa na Euru s još nekolicinom suigrača propustio dio priprema u Kini kako bi bio svjež i spreman za početak svoje prve sezone u najjačem razredu engleskog nogometa.

 

Ipak, za Ibrahimovića, njegovu suprugu Helenu i dvoje djece, avantura u Manchesteru nije krenula onako kako je Šveđanin zamislio. Naime, nakon odmora u Las Vegasu, Ibra je s porodicom za vrijeme posljednjeg dijela priprema u Manchesteru trebao biti stacioniran u jednom manchesterskom hotelu niže klase.

 

No, već prvi dan, nakon što je bivši igrač PSG-a napustio hotel zbog jutarnjeg treninga, u njega se više nije vratio. Supruga Helena s djecom i svim stvarima napustila je hotel kako bi se glavi porodice pridružila u nešto raskošnijem, pet zvjezdica vrijednom hotelu elitne svjetske franšize.

 

Bilo kako bilo, jednom od najsamodopadnijih nogometaša današnjice nije dugo trebalo da postavi vlastite visoke standarde u Manchesteru, a menadžer José Mourinho sigurno se nada kako će Ibrakadabra svoj bijes iz hotela uspjeti prebaciti i na nogometni teren zabijajući prijeko potrebne golove za United.

 

Izvor: fokus.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.