x

Procurili detalji života Chiare koja je ubila dječaka Denisa: Nudila se muškarcima na internetu, svaki razgovor bio je sek*ualno nabijen!

Nakon što je u medijima objavljena jeziva priča o smrti trogodišnjeg dječaka Denisa iz BiH u Puli, te fotografija njegove majke, Jutarnji list piše kako se u njihovu redakciju javio veliki broj ljudi koji su podijelili šok, nevjericu i poneki detalj poznanstva, i to onog virtualnog s nesavjesnom majkom. 

- Oblio me znoj kad sam ugledao Chiarinu sliku u novinama, a nedavno smo komuniricali na stranici za upoznavanje Badoo. Detalje naše virtualne ćakule zadržat ću za sebe. Mogu samo reći da je bila nabijena sek*ualnim strastima. Mlađi sam nešto od nje pa mi je bilo čudno kako je uopće sa mnom započela razgovor. Ono što je ona rekla o sebi, valjda svima koji su na toj stranici u potrazi za razgovorom, pažnjom, druženjima uživo je da su joj ‘cilj poznanstva s mladićima od 21 do 35 godina te da je prirodna i otvorena za nova iskustva’.

 

Rekla je i da živi sama i dijete nije spominjala, a po ovome iz medija čini se da, ipak, sve što je govorila nije bila istina - ispričao je za Jutarnji list jedan od korisnika stranice. 

 

A taj susret, kako piše ovaj list, iniciralo je poznanstvo njegova prijatelja s Chiarom Rojnić, koji je neko vrijeme, navodno, s njom bio u intimnoj vezi.

 

- Prijatelj se u nju zaljubio. Prije bih rekao da ga je zaintrigirala svojim fotografijama na kojima se vide zamamni dijelovi tijela. Ima i poseban folder na stranici s desetak fotografija, no to je samo za one koje odabere. Učinilo mi se kao da prednost imaju stranci. Napominjala je da govori nekoliko stranih jezika, od njemačkog i španskog do italijanskog i makedonskog - ispričao je jedan građanin.

 

Smrt djeteta pobudila je veliku lavinu reakcija u javnosti, a neke od ostavljenih poruka ispod Chiarinih fotografija na Facebooku pokazuju nepresušni jal i mržnju: “Gu*icu slikaš. A dijete si znala napraviti. Smetalo ti je zbog j... Kad umreš, kosti ću ti pronaći. Nećeš imati mira ni u zemlji”.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.