x

Progovorio o Đošinom dugu: Ono što je otkrio, šokiraće mnoge!

Glumac Bogoljub Mitić Đoša je pjevaču Hasanu Dudiću dugovao 300 eura i vratio mu je dan prije nego što je umro. Đoša je preminuo 22. juna u 49. godini, a nakon njegove smrti ne prestaju da se ispredaju priče o njegovim dugovanjima koja su ga, po izjavama njegovih najbližih i otjerala u smrt.

Međutim, kako ``Srpski Telegraf`` saznaje, Đoša je uspio da izmiri jedan dug prema Hasanu Dudiću.

 

- Đoša me je nekoliko dana pred smrt pozvao i pitao da li postoji šansa da mu nabavim negdje 300 eura jer mu hitno trebaju da plati nekom čovjeku nešto. Vidio sam da čovjeku gori pod nogama i rekao sam da ću mu ja dati, da nema potrebe da se snalazi jer toliko imam kod sebe. Uveče smo se našli i dao sam mu pare, a on je rekao da će mi vratiti za mjesec dana najkasnije. Međutim nakon četiri dana javio mi se da me pita gdje se nalazimo da mi vrati novac. Malo sam se iznenadio, ali čovjek mi je lijepo donio pare na vrata. Pitao sam ga otkud mi ih tako brzo vraća i da ne mora da žuri ako ima nekih prioritetnijih stvari, ali on nije htio ni da čuje, bukvalno mi je gurao pare u ruke - otkriva Hasan i nastavlja:

 

- Ponovo sam pokušao da ga ubijedim da mi ne vraća sada novac, međutim, on mi je rekao, citiraću ga, pokoj mu duši: ``Uzmi, brate, ko zna, možda sutra umrem``, nakon čega sam ja odustao od ubjeđivanja. Uzeo sam pare i rekao da sam tu ako mogu da mu pomognem bilo kako, jer je on jedan od rijetkih koji je to stvarno i zasluživao. Dan nakon toga, probudila me je strašna vijest da je je moj prijatelj otišao na onaj svijet. I dan-danas ne mogu da se oporavim od bola i tuge, a njegova rečenica kojom je predosjetio svoju smrt i dalje  mi ne izlazi iz glave. Mnogo mi nedostaje, a Srbija još nije svjesna kakvog je dobričinu i velikana izgubila. Bole me priče da je umro u dugovima, njega je dokrajičilo to što su mnoge televizije i mnogi ljudi njemu ostali mnogo para dužni, a on jadničak nije imao za osnovne potrebe, a kamoli da pomogne svojoj djeci i da završi onu kuću u Vlasotincu, što je iznad svega želio - rekao je pjevač.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.