x

Projekt Ladies In koji okuplja poslovne žene u BiH predstavio svoj časopis!

U sarajevskom Narodnom pozorištu posljednjeg dana mjeseca februara održana je promocija prvog bh. magazina za modernu ženu „Ladies In“, kao i 13. „Ladies In“ event namijenjen poslovnim damama, a sve u svrhu promocije kulture i ženskog poduzetništva.

Pored gošći iz svih sfera biznisa, događaj su svojim prisustvom uveličale i brojne dame iz javnog života, ali i iz svijeta kulture. Promociji magazina prisustvovalo je više od 400 žena, koje su među prvima dobile priliku pročitati stranice novog magazina, uživati u druženju i novim poznanstvima, ali i sjajnoj predstavi „Balkanski špijun u Sarajevu“.

 

Naslovnu stranu prvog broja LADIES IN magazina simbolično krasi dama koja stoji na čelu jedne od najvrednijih bh. kulturnih institucija, Marijela Margeta Hašimbegović. 

 

''Čast nam je bila biti domaćinom ovako vrijednog i važnog projekta  koji na svom putu od vremena stvaranja prvobitne ideje do danas uz promociju pozorišne umjetnosti i kulture općenito, uživa ogromno povjerenje i zadovoljava potrebe poslovnih žena.Sa novim vidom dijaloga kroz 'Ladies in magazin' veza među poslovnim ženama postaje jos šira, magazin sa svojom formom ispiriše,promoviše i povezuje te kroz stvarne lične priče potvrđuju svoj način djelovanja i rada.Na ovaj način nismo same u poslovnom svijetu i kroz razne primjere vjerujemo da postavljene ciljeve možemo postići vjerovanjem u vlastite ideje uz požrtvovan rad i prepoznavanje pravih vrijednosti i potreba. Upravo to je 'Ladies in magazin' u pravo vrijeme na pravom mjestu!! Činjenica da je moj lik simbolično na naslovnici prvog broja dokazuje vidljivost truda i rada na poslovnom planu koji je važan za razvoj kulture pozorišne djelatnosti i vjerujem da će ovo biti inspiracija drugima za vjeru u ostvarivanje svojih snova!'', kazala je Marijela.

 

''Ladies In“ magazin u zvaničnoj je prodaji od 1. marta po cijeni od 3 KM i možete ga pronaći na svim trafikama širom BiH.

 

Projekt su podržali: generalni pokrovitelj - Jana, voda s porukom ljubavi, For the hunters, Optika Durak, Diners Club BH, Sberbank BH, Le Petit Marseillais, Red Bull, Bingo, BH Telecom, Domano pjenušac, Milka, Surf, President, Dove, Sprind, Klas, Grand Black 'n Easy, Herbal Spa, Carmen Line, Reckitt Benckiser, Domod, Asbis, Impuls Sport, Restoran Bistrot Duett, Foto Depil & Estetic Studio, New Life klinika, Perfetta i Casa Mia.

 

O magazinu 

 

Nastao kao kruna istoimenog i jednog od najuspješnijih projekata u BiH koji okuplja poslovne žene iz svih sfera poslovanja, LADIES IN MAGAZIN obrađivat će teme iz oblasti mode, ljepote, kulture, businessa, dizajna interijera i svega onoga što je neophodno za lagodan i moderan životni stil savremene žene od 25 – 60 godina. Na 130 stranica čitat ćete uspješne poslovne priče stvarnih žena, savjete vrhunskih modnih stručnjaka,  biti u toku sa najnovijim trendovima iz beauty industrije, pratiti aktuelna kulturna dešavanja i društvenu scenu BiH.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.