x

Prokletih 18 godina: Dronom je suprugu uhvatio u - prevari!

Kada je njegova supruga počela primati sve učestalije pozive da dođe ranije na posao, ovaj je Amerikanac posumnjao da se događa nešto sasvim drugo. Na njegovu nesreću, bio je u pravu. Nakon što ju je nekoliko puta bezuspješno pokušao pratiti regularnim načinima, sumnjičavi je suprug odlučio obrisati prašinu s drona i neometano snimiti cijelu situaciju iz zraka.

Na njegovu žalost, njegove su sumnje potvrđene u trenutku kada je vidio da njegova supruga `na posao` ide okolnim putem da bi na kraju završila na parkiralištu gdje ga je prvo poljubila, a onda ušla u automobil nepoznatog muškarca. 

 

Kroz cijelu snimku možete čuti i komentar nesretnog muškarca iz kojeg isijavaju bijes i očaj. U braku su bili punih 18 godina i, kako kaže, on je mislio da je taj brak dobar. Kada se tog dana vratila kući, on joj je pokazao snimku nakon kojeg je izbila svađa u kojoj je supruga sve poricala. Naravno, bezuspješno. 

 

Prevareni Amerikanac je pak nastavio odgovarati na sva pitanja koja su mu gledatelji postavili u komentarima ispod videa koji je dosad pogledalo više od milion ljudi.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.