x

Promovisana knjiga ``Rođeni za uspjeh - Od aplaudera do aplauza``

Knjiga ``Rođeni za uspjeh - Od aplaudera do aplauza``, autora Kemala H. Balihodžića, promovisana je večeras u Bosanskom kulturnom centru Tuzla. 

Djelo je svojevrsni vodič mladima kako da volju pretvore u pobjedu, snove u realnost, a prilike u novac. Podijeljeno je na dva dijela, gdje se u prvom poglavlju govori o svojstvima uspješnih ljudi te o onome šta je potrebno da biste uspjeli u vašim poslovima i izazovima. U drugom dijelu istaknute su tehnike promocije, prezentacije, komunikacije i govora, pa čak i prodaje. 

 

Prema riječima autora Balihodžića, knjiga također sadrži niz praktičnih savjeta i poruka koje se mogu primjeniti svaki dan i u svakoj prilici. 

 

Recenzent knjige je dr. Suad Mahmić, a izdavač Centar za društvena istraživanja univerziteta. Osim autora, o knjizi je govorio i Elmedin Bisić, saradnik Centra za društevna istraživanja. Samo promocija je bila zamišljena kao interaktivni seminar, tako da su svi prisutni mogli uzeti učešće. 

 

Kemal H. Balihodžić je šef Službe za marketing i komunikaciju na Internacionalnom Burč Univerzitetu u Sarajevu, i profesionalni trener u oblasti komunikacija, marketinga i motivacije. 

 

tekst: tuzlarije.net

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.