x

Promovisana pjesma Jer sve smo to MI Lane Hamze!

Jučer je u Sarajevu promovisana pjesma Jer sve smo to MI, čiji tekst i muziku potpisuje kompozitor Đorđe Jovančić, a koju je otpjevala bh. umjetnica Lana Hamza.  Kao inspiracija za pjesmu, kompozitoru je poslužila istoimena kampanja dm-a u čijem se središtu nalaze čovjek i njegova osjećanja.

„Zaista sam sretan što sam dobio priliku raditi pjesmu za ovako ozbiljnu kampanju i što je pjesma ugledala¬ svjetlo dana. Nadam se da će se i slu¬šaocima dopasti. Pjesma ima sjajnu poruku¬ koja se može sagledati na više načina i u tome je njena posebnost. Druga posebnost je Lanin savršen glas koji je upotpunio priču.” – izjavio je Jovančić.

 

Bez tebe bi bilo sve drugačije, sa tobom sve je ljepše i sjajnije... strofa je ove emotivne pjesme, koja nam govori da je u čovjekovom „MI“ sadržan cijeli svijet odnosno svi oni ljudi, susreti i događaji koji čovjeka svakodnevno inspirišu i bez kojih ne može zamisliti svoj život.

 

„Presretna sam što je baš meni ukazano povjerenje da budem ambasadorica MI-Osjećaja. Uložili smo mnogo kreativne energije, ljubavi i truda u stvaranje te sam sigurna da će ova pjesma osvojiti mnoga srca``, kazala je Lana. 

 

U kompaniji dm ističu kako im je izuzetno drago da je kampanja Jer sve smo to MI poslužila kao inspiracija za umjetničko stvaranje. „Čestitam ovim putem g. Đorđu i gđi. Lani na odlično odrađenom poslu. Pjesma nas je osvojila prilikom prvog slušanja. dm nastoji kad god je moguće da podrži mlade talente i dobre ideje. Vjerujem da će ova pjesma naći svoj put do publike i biti neizostavan dio playliste mnogih radio stanica.“ – izjavila je na promociji Alma Efendić iz kompanije dm.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.