x

Proširena Panamera Grand GT s TechArtovom optikom i 22-inčnim Forgiato točkovima!

Osim što je ugrađen TechArtov paket vanjštine, u RDBLA-u su odlučili Panameru postaviti na 22-inčne dvobojne Forgiato naplatke. Službeni naziv modela je Grand GT, bazira se na novoj Panameri Turbo koja serijski broji 550 KS a zasad nije poznato jesu li tuneri odlučili povećati snagu.

Porsche Panamera sama je po sebi dovoljno ekskluzivna, no nekima to nije dovoljno već traže dodatne dorade koje im omogućuju tuning kuće. A upravo je takav i ovaj projekt. Agresivna Porsche Panamera sa slika opremljena je TechArtovim GT paketom vanjštine koji uključuje proširenja karoserije, nove odbojnike, veliki stražnji spojler, bočne pragove i difuzor. Zahvaljujući proširenjima automobil je 80 mm širi od serijskog modela, a na cesti će zasigurno mamiti poglede. Za projekt je zaslužna tuning kuća RDBLA u Los Angelesu koja se bavi prerađivanjem ekskluzivnih modela, a klijenti su im često holivudske zvijezde.

 

Osim što je ugrađen TechArtov paket vanjštine, u RDBLA-u su odlučili Panameru postaviti na 22-inčne dvobojne Forgiato naplatke. Službeni naziv modela je Grand GT, bazira se na novoj Panameri Turbo koja serijski broji 550 KS a zasad nije poznato jesu li tuneri odlučili povećati snagu. Bez obzira na to, sigurni smo da će se među bogatom klijentelom u Los Angelesu vrlo brzo naći kupac koji će uživati u pozornosti koju će mu donijeti ovaj automobil. 

 

Izvor: Jutarnji.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.