x

Prva Fabrika ljepote u BiH!

Da ljepota nije samo kombinacija gena, nego prije svega ulaganje u sebe, dokazuje ekskluzivni salon ”Fabrika ljepote” koji je otvoren ove subote, 26. decembra u sarajevskom naselju Dobrinja1.  U prelijepom ambijentu sa prijatnim osobljem, dovedite u balans svoju dušu i tijelo, i budite lijepe izvana i iznutra. 

Fabrika Ljepote

Dobrinja 1., Dabrobosanska ulica

065/066-067

Lijepe i njegovane ruke, ogledalo su karaktera svake žene, stoga u ”Fabrici ljepote” sa preko 70 boja i 100 ukrasa možete dekorisati vaše nokte i pokazati svoju eleganciju, ljupkost i životnu radost. 

 

”Fabrika ljepote” svojim posjetiocima pruža usluge permanentnog šminkanja koristeći savremene tehnologije kompanije Biotouch, te njihove svjetski renomirane pigmente. 

 

Obrve su ukras vaših očiju i zato priuštite sebi najljepši ukras, bez svakodnevnih korekcija i posjeta kozmetičaru. Bilo da se odlučite za japanski metod iscrtavanja obrva, ili permanentnu šminku obrva, u ”Fabrici ljepote” će se pobrinuti da vaše lice dobije potpuno novi, mlađi i veseliji izgled. 

 

Permanent usana vas čini lijepom tokom cijelog dana, i na suptilan način ističe najsenzualniji dio vašeg lica. 

 

Permanent je rješenje za svaku ženu koja pati od nedostatka vremena, a želi biti lijepa i njegovana. Vrijeme koje utrošite na svakodnevno šminkanje i uljepšavanje, sada možete utrošiti na aktivnosti sa všom porodicom i prijateljima.

 

A ako želite da zablistate tokom posebnih događaja u vašem životu, ”Fabrika ljepote” vam pruža usluge profesionalnog šminkanja sa kvalitetnom šminkom prestižnih brendova Kryolan, Nyx i Flormar. 

 

Potvrda da u ”Fabrici ljepote” nisu zaboravili ni vaše tijelo, vašu želju za opuštanjem i relaksacijom, brojne su masaže koje su u ponudi ovog salona. U izuzetno prijatnoj atmosferi koja vam nudi maksimalni ugođaj uz visoke standarde higijene, ukradite momente samo za sebe i uživajte u opuštajućim masažama. Pri tome, priuštite vašem tijelu širok asortiman Victorias secret proizvoda koji su sastavni dio asortimana ”Fabrike ljepote”. 

 

I konačno, ”Fabrika ljepote” od narednog mjeseca svojim klijentima stavlja na raspolaganje i solarij posljednje generacije, sa medicinskim certifikatima. 

 

Dalje riječi su nepotrebne, pogledajte fotografije koje je zabilježio naš fotograf na svečanom otvorenju i posjetite Vašu “Fabriku ljepote”. 

 

Da, ljepota se može napraviti, stoga dopustite da Vam u ”Fabrici ljepote” pomognu u tome! 


Adresa:
Fabrika ljepote,
Dabrobosanska 25, Dobrinja 1
Mob. (Viber):
065 / 066 - 067

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.