x

Prva noć 39.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo! (GALERIJA)

Modni događaj godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine – Nivea BH Fashion Week Sarajevo – svečano je otvoren 14. novembra. U okviru prve večeri ovog trodnevnog eventa, koji se održava od 14. do 16. novembra, svoje kreacije su predstavile tri  dizajnerice koje stoje iza brendova ``design by emina``, ``Nebo`` i ``Etna Maar``.

Fashion Week je otvoren kreacijama dizajnerice Emine Husedžinović Ibrahimović kola je za svoje kreacije inspiraciju pronašla u istinskim modnim ikonama kao što su Sarah Jessica Parker, Merlin Monroe, Madonna, Lady Gaga. Nakon ove revije prisutnima se po prvi put predstavila modna kuća ``Nebo`` i dizajnerica  Ana Brajković iz Hrvatske, dok je prvo veče zatvorila ``Etna Maar`` modni brend iz Hrvatske dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik.

 

Prisutni su mogli uživati u After partiju čiji su sponzori bill Vitinka, Vivia, kafa Bristot, čajevi ``Just T`` I Staropramen pivo.

 

 Naredni dan nas očekuju revije Aide Vrabac (Dee Dee Sparow), Tihane Todić (Treehana), Hana Sirćo, Belgrade District Design, Ana Trošić Trajković i mnogi drugi. 

 

Pozivamo Vas da budete naši gosti i u nastavku ovog velikog modnog spektakla koji traje do 16.11. u hotelu ``Holiday``, a održava se u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BIH a u izvršnoj produkciji Modne agencije Abc Models Mgmt International.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.