x

Prve fotografije Ane Nikolić i Raste sa kćerkom Tarom! (FOTO)

Samo tri nedjelje nakon porođaja Ane Nikolić ekipa “Blic pulsa” uspjela je da napravi ekskluzivne fotografije njene i Rastine kćerke Tare! Da je malena Tara tatina mezimica, kako već pričaju prijatelji poznatog para, uvjerili smo se sami uslikavši popularnog repera sa nasljednicom u naručju na terasi njihovog stana, prenosi Pulsonline.

Koliko se zajednički život pjevačice Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića Raste promijenio shvatili smo već čim smo stigli ispred zgrade na Voždovcu u kojoj pop i rep zvijezda žive. Nismo mogli da ne primijetimo da su na sušilici za veš pored njihove garderobe poređane i bebine stvari, pelene i posteljina. Kako smo se ispred Aninog stana našli u jutarnjim časovima, bili smo u prilici da vidimo kako estradni par započinje dan.

 

Prva se na terasi pojavila Nikolićeva. Iako smo očekivali da će sa kćerkom izaći na balkon, njoj je društvo pravio maleni pas Simba, pomerijanac koji je unio radost u živote pjevačice i repera prije nego je na svijet stigla kćerkica Tara. Ana je željela da njen boravak na terasi prođe neprimijetno, te je sela na stolicu krijući se od komšija iza sušilice.

 

Nikolićeva je tu provela nekoliko minuta i s vremena na vrijeme bacala je pogled i na mobilni telefon. Koliko voli svog psa govorio je osmijeh koji nije skidala dok se mazila i igrala sa njim. Tokom ovih igrarija Nikolićeva je nosila i naočare za vid, te smo je prvi put vidjeli i u ovom izdanju.

 

Nakon što se poigrala sa Simbom, Ana je napustila terasu, a onda se ubrzo vratila i iznenadila nas svojim kućnim stajlingom. Nikolićeva je oko stomaka nosila steznik za porodilje, koji joj pomaže da se što brže otarasi viška kilograma koji su joj ostali poslije porođaja.

 

Nikolićeva je ponovo imala nekog posla u kući, pa se vratila unutra, a onda je na terasu kročio nje suprug Rasta. Kako zbog bebe više ne konzumira cigarete u stanu, on se smjestio na stolicu na terasi i tu popušio nekoliko cigareta uz prvu jutarnju kafu. Po domaćim medijima se uveliko piše da se pored Ane ugojio i Rasta, a mi smo svjedoci da su ta pisanja istinita, jer u pojedinim momentima nismo bili sigurni da li je to zaista on. Dok je pijuckao kafu, Rasta se nije odvajao od mobilnog telefona, neprestano je kucao poruke i obavljao pozive, te je bilo jasno da je veoma tražen od ranog jutra.

 

Kada je završio svoj jutarnji ritual, Rasta se povukao u unutrašnjost stana. Duže vrijeme nisu izlazili na terasu, niti su napuštali stan a onda nas je u jednom momentu oduševio prizor na terasi Aninog stana. Rasta je na nekoliko sekundi izašao sa kćerkom Tarom u naručju na terasu i vidjeli smo da je tata i suprug za primjer. On je pažljivo držao kćerkicu u rukama koja mu je u više navrata izmamila osmijeh na lice. Dok ju je ljuljao u naručju, reper je nešto pričao svojoj mezimici na bebećem jeziku. On je potom sa sušilice za veš uzeo bebinu garderobu i vratio se unutra. Očigledno je da mladi tata obožava da provodi vrijeme sa novorođenom kćerkom, ali i da se supruzi nađe pri ruci oko odgajanja njihove nasljednice.

(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.